Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17 vagyok és még nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok és még nem volt barátom. Hol rontottam el? :D

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 23:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem érzem, hogy a külsőmmel van a baj. Divatosan öltözködöm, nem sminkelek (fölöslegesnek tartom). És a viselkedésem is a helyén van. Nem cigizik, nem iszom, nem drogozom. Tisztelettudó vagyok, kedvesen viselkedek az emberekkel, vidám vagyok, sokat mosolygok.
2016. nov. 11. 09:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akkor rossz tulajdonságaiddal van baj vagy csak nem találkoztál még a megfelelő emberrel.Van idő, türelem!
2016. nov. 11. 09:29
 23/24 anonim válasza:

Hol rontottad el :)? Tehát halálos beteg vagy és az életed alkonya felé jársz, hogy múlt időben beszélsz?!

Először is nem a hollywoodi twilight filmeket kell kapcsolati mércének tekinteni, ezek kamu sztorik.

Továbbá megnyugtatlak, hogy eddig még nem találtak összefüggést a 17 éves facér életkor és a későbbi párkapcsolatok minősége és mennyisége között. De most nézzük a tényeket:

1) A nők elférfiasodási jelensége miatt a fiúk/férfiak viszont egy jelentős, normális csoportja visszahúzódóbb lett, a te korosztályodra ez kifejezetten igaz.

2) A jellemed 20-25 között teljesedik ki, a 17 még nagyon kevés, gyakorlatilag egy évről beszélünk.

3) Statisztikailag nem lehetsz olyan ronda vagy szerencsétlen, hogy ne ismerkednél meg senkivel, ehhez egy zárt szobában kellene élned.

4) Nem kell erőltetni semmit. De ha jelzed, h korizni, cangázni, mozizni, színházra vagy kávéra lenne kedved és megkérded a másikat, hogy nem szervezne -e egy ilyet, akkor még egy visszahúzódó srácot is mozgósítani lehet ebben a korban.

5) A kapcsolatszerzés nem a neheze, hanem csak a kezdete az egésznek, ennél sokkal nehezebb megtalálni vagy elérni a kapcsolat harmóniáját, ha lehet.

2016. nov. 11. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel gond, nekem is 21 évesen volt az első kapcsolatom. 34/F
2016. nov. 12. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!