Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17 vagyok és még nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok és még nem volt barátom. Hol rontottam el? :D

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 23:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
32%

Úgy hogy még nem írtál rám :$ :Dd

17f

2016. nov. 5. 00:48
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Hová valósi vagy?:)
2016. nov. 5. 02:27
 13/24 anonim ***** válasza:

#11 beelőztél :D

De azért kérdező írhatsz rám, kiderithetjük :)

2016. nov. 7. 06:11
 14/24 anonim ***** válasza:

A válasz a kérdésedben van: basszus, még csak 17 vagy...!!!

Nyugi, nem késtél le semmiről.

Ha 37 leszel és még mindig ugyanez lesz a helyzet, gyere vissza, akkor már tényleg elrontottál valamit :)

2016. nov. 9. 15:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Nem rontottad el, sokan hasonló cipőben járnak. Nekem azért nem volt, mert nem találkoztam senkivel, aki érdekelt volna eléggé, mint pasi. Mindenkinek volt körülöttem, és én is totál kétségbe voltam esve, de egyszerűen nem találkoztam egy normális arccal sem, aki tetszett volna.

Az viszont sose baj ha vannak igényeid, én azt tapasztalom, hogy nem érdemes lejjebb tenni a lécet, mert olyannal járni, akiért nem tudsz rajongani, nem elég érdekes, na az elég szar. :D

2016. nov. 10. 11:11
 16/24 anonim válasza:
Jársz társaságba? Vannak barátaid? Elmész szórakozni? Ismerkedsz? Amennyiben igen, akkor türelem barátot terem, viszont, ha nem, akkor csak nagyon sokára lesz barátod.
2016. nov. 10. 11:55
 17/24 anonim válasza:

Sehol! Majd jön. Nekem is 17 évesen volt először barátom, már feladtam minden reményt erre megjelent a szőke herceg kék szemekkel :D nem tartott sokáig, de volt. Türelem!

28/L (én keveset jártam el otthonról, nekem ez volt a gondom, ha segít :) )

2016. nov. 10. 15:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Persze, vannak barátaim, de nem járok bulizni...
2016. nov. 10. 22:52
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell bulizni, de legyél társaságban! :)
2016. nov. 10. 22:59
 20/24 anonim válasza:
Ahogy nézem a mai fiatalokat két dolog lehet, vagy nem vagy vonzó külsőre vagy a viselkedéseddel van a baj, amiért a fiúk nem akarnak pasiként közelíteni csak haverként.
2016. nov. 11. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!