Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hogy még nem írtál rám :$ :Dd
17f
#11 beelőztél :D
De azért kérdező írhatsz rám, kiderithetjük :)
A válasz a kérdésedben van: basszus, még csak 17 vagy...!!!
Nyugi, nem késtél le semmiről.
Ha 37 leszel és még mindig ugyanez lesz a helyzet, gyere vissza, akkor már tényleg elrontottál valamit :)
Nem rontottad el, sokan hasonló cipőben járnak. Nekem azért nem volt, mert nem találkoztam senkivel, aki érdekelt volna eléggé, mint pasi. Mindenkinek volt körülöttem, és én is totál kétségbe voltam esve, de egyszerűen nem találkoztam egy normális arccal sem, aki tetszett volna.
Az viszont sose baj ha vannak igényeid, én azt tapasztalom, hogy nem érdemes lejjebb tenni a lécet, mert olyannal járni, akiért nem tudsz rajongani, nem elég érdekes, na az elég szar. :D
Sehol! Majd jön. Nekem is 17 évesen volt először barátom, már feladtam minden reményt erre megjelent a szőke herceg kék szemekkel :D nem tartott sokáig, de volt. Türelem!
28/L (én keveset jártam el otthonról, nekem ez volt a gondom, ha segít :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!