Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a haverjaival, meg a legjobb barátnőjével többet röhög meg hülyéskedik, mint velem. Mit rontottam el?
Hali!
Kezdjük ott, hány évesek vagytok, ez a srác pedig a te szerelmed?
Üdv: EE
Szerintem mielőbb szakitanod kell ezzel a sráccal. Aki mellett nemtudol Önmagad lenni, és boldog a mellett kár kitartanod. És az, hogy 25 évesen csak legyint azokra a dolgokra amit mondasz, mindent elárul róla.
A srácnak azért kellesz csak, hogy legyen valakije, lehet, hogy a kapcsolatotok előtt szeretet, szerelmes volt beléd, de Ő már nem az úgy gondolom. Tudom, hogy ezek szőrnyű dolgok. És ilyenkor az ember csak Önmagát hibáztatja, hogy "biztos miattam lett ilyen rossz a kapcsolatunk", pedig nem, Ő is hozzájárult ehez.
Leülni Vele megbeszélni a dolgokat, már nincs értelme, túl kell tenned magad rajta és a kapcsolatotokon. Fiatal vagy még és találsz olyan férfit majd akinek Te jelented az egész Világot!
Fel a fejjel, kitartás!
21/L
nem értem - szerintem Veled nem hülyéskedni akar, és röhögni. Komolyan vesz - mert szeret. Nem tud megoldást a problémákra- azért legyint -hogy ne vedd a szívedre.
Mi a probléma? van Valaki, aki komolyan vesz, és szeret. Nem akarja szétröhögni a kapcsolatot..
Amit/Akit nem becsülünk meg: elveszítünk
Ha nem hallgatja meg a problémiád, vagy egyáltalán nem figyel rád amikor együtt vagytok , vagy beszélgettek , akkor esedékes , hogy kiszeretett belőlled..
Nem lennék a helyzetedben . Sok sikert
Szerintem szakíts vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!