Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom (16F) elhívott randizni. Én (15L) nem szeretnék tőle semmit, mert ugye a legjobb barátom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. okt. 23. 11:31
1/5 anonim válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben.
Mondd el neki, hogy Te csak barátként tudsz rá tekinteni, és nem szeretnél semmit.
Ettől függetlenül, biztos randira hívott, vagy csak egy baráti találkozásra?
2/5 anonim válasza:
azért,mer nem akarod megbántani,ne gyere vele össze,de sajna lehet összetöröd...:/
3/5 A kérdező kommentje:
nem szeretném megbántani, de összejönni se vele
2016. okt. 23. 11:41
4/5 anonim válasza:
előbb kérdezd meg ott mit akar lehet csak félreérted , aztán tisztázzátok
5/5 anonim válasza:
Azért nem akarsz vele összejönni mert a legjobb barátod?
Mert ez így fura. Fiú-Lány barátságnál a legjobb barátság egyszerűen átmehet szerelembe, és ez nem baj.
Ha szimplán nem tetszik neked, akkor nemszóltam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!