Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha már igent mondott a lány a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már igent mondott a lány a randira akkor mi baja van?

Figyelt kérdés
Még hétvégén hívtam el személyesen odamentem hozzá félrehívtam,és elhívtam,mondta is hogy mit csinálhatnánk de utána amikor facen beszélgettünk arról hogy hova menjünk/mit csináljunk (moziról volt szó de ott most nem adnak olyan filmet amit szeretne megnézni)akkor nem ír vissza arra hogy mit szeretne max annyit hogy "jó kérdés"és azt is amikor már másodszorra kérdeztem meg,elsőre meg sem nézte.Most is írtam neki hogy "találjak e ki én valamit vagy mondja ő" de meg sem nézte még pedig azóta volt fenn.Már ez előtt is alakult valami de ennél tovább még nem jutottunk.Teljesen lefáraszt lelkileg suliban is tiszta "zombi" vagyok.Tudom hogy nagyon trének tűnik az egész de a facen kívül nem vettem azt észre hogy le**arna.16/F

2016. okt. 4. 20:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyél határozott! Lehet az nem tetszik neki (vagy ki tudja). De ha Ő nem dönt, dönts te, és minél hamarabb, mert rád fog unni. Vidd el sétálni, és séta közben beszélgettek, és kitapogatod, hogy esetleg be szeretne-e ülni valahová megenni/inni valamit. Te add a lehetőségeket, tehát már tudd, hogy hová szeretnéd vinni (többet szemelj ki). Ha azt mondja, hogy enni szeretne, akkor kérdezd meg, hogy gyros, vagy esetleg pizza? Mert tudsz pár jó helyet, és szívesen elvinnéd valamelyikbe.

A lányok szeretik, ha határozott vagy. Próbáld ki, ha hirtelen megjön a kedve, akkor lehet hogy ez volt a baja, de ne vedd kész pénznek. :)

2016. okt. 4. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne azt mond hogy majd egyszer. Határozottan kérdezd meg hogy van e kedve el jönni a.... Mondj egy időpontot ha nem ér rá meg kérdezd meg mikor lenne jó. Csak határozottan.

Illetve ilyen korban vannak emberek akik elfogasjak de utána kerülik mert nem merik elmondani. Remélem veled nem ez a helyzet

2016. okt. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!