Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki nagyon tetszik, hogyan hívjam el randira?
A suliba jár és szoktunk is beszélgetni,egyszer amikor az egyik barátnője bulit szervezett elhívott engem is,többen is azt mondják,hogy bejövök neki szerintetek,hogyan hívjam el randira.Nem olyan átlagos lány,szereti a videó játékokat és nagyon szereti a rock zenét.Tudtok esetleg valami jó helyet az országban?
17 éves vagyok,és ő is annyi.
Először is sok sikert és hajráááá :D
Még szerencsére nyár van, ezért mindenhol vannak fellépések, koncertek...stb
Mindenképpen egy olyan helyre menjetek ahol elsődlegesen ő jól tudná magát érezni.
Az nagyban megdobhatja az esélyeid a továbbiakban ;)
Első randira mondjuk nem mindenképpen lenne jó egy teljes estés rock est ( gondolom piával ). Bár te jobban tudod, hogy mit szeret.
De fontos, hogy te is jól érezd magad, és érdekelt legyél abban a témában, hogy tudjatok esetleg egy jó videojáték meccs után arról beszélni, hogy éppen ki hogy verte le, milyen kombókkal a másikat :)
Kérdezd meg tőle ( legjobb személyesen ), hogy mit szólna esetleg ehhez vagy ahhoz , hogy ha esetleg te és ő elmennétek ketten ide vagy oda.( ne csak egy terved legyen ha van rá eshetőség )
Ne aggódj rajta, ne is ülj rajta. Add elő a "randomságod" mint pl hogy megakadna a beszélgetés ( amit kétlek ;) ) és képzeld az jutott eszembe, hogy ha kedved van elmehetnénk együtt....
Annyi a lényeg, hogy nyugi ;) úgy is igent kapsz majd valamire, vagy ha nem tetszik neki egyik se, akkor kérdezz rá, hogy ő akkor miben lenne benne :D
nem nagy kunszt. Csak el kell kezdeni.
Remélem tudtam segíteni, és jól fogjátok magatokat érezni :D
,,Te, én dugni, dugni" xD
Na, de komolyra fordítva a szót:
Suliidőben ajánljad fel, hogy hazakíséred. Hidd el, erre minden normálisabb lány bukik.:) Szerintem ezt többször is tedd meg és utána mondjuk elhívod fagyizni. Aztán ha már közel kerültetek egymáshoz lehet koncerte menni stb...
Ha kell tanács írj nyugodtan.(((:
Mond neki ezt:szia baby nincs kedved menni egy kört a kocsimmal (már ha neked van) utána meg beülünk egy bárba vagy egy menő étterembe
Ha nincs kocsid:szia baby nincs kedved el bkv-ni a gyrososig utána meg felmegyünk hozzád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!