Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlatok első randira?
Régóta ismerem a lányt, elég jól. Van néhány ötletem, pl park, csak nem tudom még, hogy miről beszéljünk, vagyis milyen témát dobjak be ha nagyon csendben vagyunk. Tudom, most jöhetnek azok a válaszok, hogy kéne tudni, meg ha ismerem, akkor pláne, de nem olyan könnyű az.
Miket ajánlatok, nem csak parkkal, hanem az egész randival kapcsolatban?
16/F
Na figyelj Kérdező, nékem van egy tuti ász tippem a "kínos csend" elkerülésére. Ezidáig mindig bevált, és roppantul hatékony módszer.
A lényege az, ahogy amikor elfogyott a téma, valami teljesen zagyva, irreális kérdést kell feltenni a lánynak. Például: "Szerinted az aszteroidák tudnak táncolni?" vagy "Szerinted a griffmadarak is elrepülnek délre ősszel?" Ez olyan jól működött nálam, hogy mikor megkérdeztem a csajt, hogy szerinte mit csinál a Perszil a folttal, másfél óráig ment rajta a témázgatás :DDD
Köszi! 😁😁😉
Esetleg egyéb tipp?
Én azt figyeltem meg, hogy a kínos csend elkerülésére egy jó taktika, ha mozgásban vagytok, mert ha az utcán sétáltok, akkor mindig szembe jön a téma. :) Szóval az első randiba mindenképpen beleterveznék egy kis sétát, ilyenkor nem olyan ingerszegény a környezet.
Amúgy meg az is segít, ha figyelsz arra, amit mond, mert akkor adja magát a téma, mert valószínűleg megsejtet olyan dolgokat, amikre rá tudsz kérdezni és ki tudod fejteni a saját véleményedet/tapasztalatodat a témával kapcsolatban.
Szorítok, hogy jól sikerüljön az első randitok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!