Milyen motort ajánlatok, első motorként?
Nem ültem még soha motoron szóval nem tudom milyen.
De ezen változtatni akarok ezért gondolkozok egy motor vásárlásán. Ezért szeretném kipróbálni a haverjaim azt mondják király szóval én is vásárolni akarok egyet.
De mivel nincs túl nagy tapasztalatom ezért nem is tudom, hogyan lássak neki. Valamilyen vezetői engedélyem van motorra általános iskolába a rendőrség tartott ilyen tanfolyamot ingyen amit ki kellet járni és vizsgázni aztán így lett meg.
És most jutottam arra a pontra, hogy szeretnék egy motort venni. Leginkább a krossz motorok érdekelnek.
Tehát hogyan is lássak neki. Árak kb 180-300 ezer ezzel tisztában vagyok. Minimális tudásom van csak a motorokról szóval ezért teszem fel ezt a kérdést.
Aki már jártasabb az biztos tud segíteni.
Milyen ha jó a hangja a motornak mit kell figyelni vásárláskor stb ezekre lennék kíváncsi.
Természetesen használt motorokra lennék kíváncsi.
Gyári új az nem az én bukszám.
Két dolog:
"Nem ültem még soha motoron..."
és
"Valamilyen vezetői engedélyem van motorra általános iskolába a rendőrség tartott ilyen tanfolyamot ingyen amit ki kellet járni és vizsgázni aztán így lett meg."
Kellett két kört menni XBOXon a MotoGP játékban? Vagy sorolták a vezetői engedélyt? Vagy miféle paradoxon ez?
És különben is vizsga alatt nem szabadon megyek ha nem arra amerre kijelölik. Vagy mondják a rádióban.
Tehát kemény 2-3 órát ültem robogón... az nem hiszem, hogy nagy tapasztalat lenne.
1. Tanfolyamot nem a rendőrség tart.
2. Elmélet 16 óra, gyakorlat 10 + 1 óra. ( AM kat )
Te sosem voltál tanfolyamon. Kérdésed kitaláció. Menjél leckét írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!