Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinilányok! Nektek miért csak a bunkó-buta-tapló,
beszélni alig tudó fiúkák jönnek be?
11/19 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába normális egy fiú és nem ilyen generációs hulladék ha pl az ő külsejükhöz méred a fiúkat. Magyarul lehet akármilyen egy ember , ha külseje nem tetszik akkor eleve 0 esély egy normális kapcsolatra. 17/F.
2016. szept. 16. 19:56
Kedves Fiúk/ Lányok! Mikor szoktok le arról, hogy általánosítgatva mindenki egy kategóriába zsúfoltok?
Kedves Kérdező, nézz körül, de láss is, és ne csak azt vedd észre, amit látni akarsz.
2016. szept. 16. 20:38
Azé me' állati inteligencsek vagyunk 😊
2016. szept. 16. 20:57
Én már megfigyeltem, akiknek az ilyenek jönnek be, azok önmaguk is pontoasn ugyanolyanok. 😂😂😂 13/L
2016. szept. 16. 21:05
Szoktam gondolkodni az ilyen kérdéseket végignézve hogy az összes lány (nagyon örültem a kivételnek, ment a hatalmas zöld pacsi ;) tényleg ilyen? Rövid gondolkodás után rájöttem hogy igen ilyen a többség, viszont akkor mi a baj?
Miért írta azt a kérdező hogy tinilányok (?) ahelyett, hogy tinilányok ilyen olyan csoportja (?)
Én a problémát, abban látom, hogy manapság egyre kevesebb a mondjuk úgy "normális srác" aki nem kocka, él társasági életet úgy hogy közben nem egy bunkó sem ő sem a barátai, vannak rendes céljai hobbijai, egyénisége (nem kuka), esetleg még sportos is és mer kezdeményezni.
Ha valakit érdekel a további kifejtése a gondolataimnak és hajlandó egy rendes véleményt visszaírni vagy legalábbis nem elintézni egy OK -al azt a szöveget amit én 15 percig írok neki (mint ahogy az a legtöbbször előfordul) akkor az írjon privátot és szivesen beszélgetes vele erről meg persze elküldöm neki a véleményem többi részét :)
F/17
2016. szept. 16. 21:38
Kérdező, te melyik kategóriába tartozol? Vannak "tini lányok" akiknek csak ezek jönnek be, de azok általában olyanok is, tehát meg se fordul a fejében, hogy ne buta-bunkó- tapló barája legyen, mert nagyon nem tudna mit kezdeni egy értelmes fiúval. Egy értelmesebb lánynak lehet, hogy eleinte a bunkó fiú jön be, de jó esetben rá jön, hogy nem az ő világa és inkább körül néz a maga kategóriájában(ha már így mindenkit beskatulyáztunk). A beskatulyázásról: Itt általában mindenki túloz és inkább ember típusokról beszél, mert lássuk be, egy ember személyisége nem csak ilyen vagy olyan tulajdonságokból áll!
2016. szept. 16. 21:58
A bunkó-buta-tapló fiúk lehet hogy csak szerinted azok! Attól még hogy egy lány aki ertelmesnek tűnik, es nem hozzád közeledik hanem ahoz a másik fiúhoz, attól még nem biztos hogy az a fiú bunkó-buta-tapló. Nem mondom, vannak olyanok is, de azoķnak a barátnői ( ahogy az előttem szólók is mondták) plázacicák, és kész. Egyébként szerintem minden lány, ha elmondanád neki ezeket a tulajdonságokat, akkor azt mondaná hogy ez neki nem jön be. De attól még lehet hogy mégis egy olyan fiút szeretnek, de ők nem ezeket a tulajdonságokat látják benne, hanem a jokat is. Mert mondjuk hogyha egy fiú bunkó és buta és tapló, attól még lehet mondjuk vicces, és romantikus, és aranyos is, csak jobban meg kel ismerni. Szval a lényeg hogy egy embernek nem 3 tulajdonsága van, hanem nagyon sok, és te csak a rosszakat írtad le, lehet hogy annak a gyereknek jók is vannak, nem gondolod? Egyébként meg én se szeretem a bunkó-buta-tapló fiúkat, de attol még ez a kérdés nagyon hülyeség, már bocs, mert szerinted ide ide fogja írni bármelyik lány, hogy neki igenis azok jönnek be, és elmagyarázza majd hogy miért? Most komolyaaan? Csak azért ne írd ki a kérdést, hogy azt várd hogy mindenki egyet értsen veled, bocs hosszú lett. 14/L
2016. szept. 16. 23:09
Csendes emo/rocker csávók jönnek be. Csak egyre kevesebben vagyunk szóval nehéz lesz egy olyan fiút találni,akivel együtt utálhatjuk az elbutult,érzéketlen társadalmat. Meg én álltalában nem kellek senkinek, de mindegy...
2016. szept. 18. 18:19
Kapcsolódó kérdések: