Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor egy buta bunko...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor egy buta bunko p*csa vagyok?

Figyelt kérdés
Bejottem egy sracnak de nagyon nagyon elutasito es tiszteletlen voltam vele mert egyszeruen idegesitett azzal ahogy velem viselkedett pedig igy utolag visszagondolva csak kedved akart lenni. Nem tudom miert voltam olyan, lehet azert mert epp valaki masert voltam oda es mindenki mast ki akartam zarni...valoszinuleg mar nem latjuk tobbe egymast de nagyon bant es biztos rossz embernek gondol. Es lehet hogy az is vagyok. Hogy tegyem tul magam ezen?
2016. aug. 24. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Tisztázd vele a félreértést;)és nyugi nem vagy rossz ember csak egy rossz időszak volt;)Van ilyen;)
2016. aug. 24. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Írj rá Facebook-on, vagy hívd fel, stb. és kérj bocsánatot tőle amiért bunkó voltál, de nem legyél félreérthető, nehogy szegény újra elkezdjen valamit érezni irántad...
2016. aug. 24. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmondod privaban, hogy mi tortnet pontosan? Talan ugy konnyebben meg tudnam valaszolni, mi lenne a helyes megoldas ebben a helyzetben
2016. aug. 24. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
19%

Egyszer velem is ezt tette egy csaj...Na ő aztán tényleg egy buta bunkó pics🅰.

De te sem tűnsz különbnek. Te is az vagy.

2016. aug. 24. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Tisztázd le vele. És minden happy lesz. Biztmeg fogja érteni:))
2016. aug. 24. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
De mi tortent pontosan? Lehet, hogy csak o reagalja tul, de az is, hogy sajnos valoban paraszt voltal.
2016. aug. 24. 21:10
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
ilyenkor ezt kell írni: Szia bocs a múltkoriért csak mostanában nem vagyok a toppon nem akartam múltkor bunkó lenni tudom ,hogy sikerült és nagyon bánom szóval csak annyit akartam mondani , hogy lehet egy bunkó pic*nak tartasz most ,de tényleg sajnálom.
2016. aug. 24. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem lehet te is érzel iránta valamit? S ezért foglalkoztat téged ez a dolog?
2016. aug. 24. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Felesleges a lelkiismeretfurdalásoddal szórakoztatnod a srácot. Ő legjobb tudása szerint megpróbált közeledni feléd, te bunkón elutasítottad, már nem tartjátok a kapcsolatot, és ha normális a srác, akkor már régen túllépett rajtad és már egy másik lány iránt érdeklődik. Lezárt ügy, a srácot pedig már aligha érdekli, hogy te mit érzel vagy gondolsz.
2016. aug. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!