Hogy lehet valaki ennyire buta és primitív? Vagy tényleg én vagyok a bunkó?
Rokonéknál történt meg. Van egy 29 éves nő, akihez nemrég betörtek. Ma délelőtt találkoztam vele ott ahol lakik, és nekem sírt, bőgött, hisztizett, hogy a rendőrség semmilyen nyomot nem talált, pedig ő MÉG A HÁZAT IS KITAKARÍTOTTA, hogy ne legyen útban semmi.
Na itt nem kaptam levegőt. Ő tisztára meg van győződve róla, hogy a rendőrség a hibás, meg a rokonok meg mindenki, mert hogy senki sem törődik az üggyel.
Mondtam neki, hogy ne haragudjon, de eszméletlen nagy hülyeséget csinált, hiszen szabályosan ő tüntette el a nyomokat, bizonyítékokat.
Erre rám förmedt, hogy milyen bunkó vagyok, semmit nem tudok igazából, és menjek haza.
Komolyan én voltam a bunkó? Mi a véleményetek?
Nektek vannak buta rokonaitok? És ha igen, miben nyilvánul ez meg?
22/L
Hogy lehet olyat csinálni, hogy betörésnél az az első valakinek, hogy feltakarít?
Bocsánat, hogy még egyszer megkérdezem, de komolyan nem értem, ez hogyan lehetséges...
Nektek van buta vagy hasonló rokonotok? Mit szoktak csinálni?
Csak kíváncsi vagyok ha már ez a téma.
Igen, kitakarított, utána hívta a rendőröket.
Nem provokációnak szánom amúgy a kérdést, csak komolyan nem értem, hogy lehet vki ilyen.
A rendőrök nem tudom mit mondtak neki.
Vannak, hajaj.
Nem kell velük foglalkozni, családot rokont sajnos nem választhat meg az ember viszont leszrhatja őket ha megvan rá az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!