Miért van ennyi sötét, buta primitív ember? És hogyan tudnám ésszel lekezelni őket?
Behivtak a faluban, ahol lakok közmunkára. Van érettségim, 2 szakmám, de sajna munkát nem találtam, de lényegtelen......
A lényeg: Van egynéhány idősebb olyan 50-60 közötti női kollégám, akik olyan szinten primitívek hogy hihetetlen.. Több fülük van mint foguk (bár ez nálam csak külsőség), és nagyon buták, nagyszájuak, 8 általánosuk van, ordenáré a stílusuk, van hogy az utcára köpködnek meg még ők főnökösödnek (közbe az agyukhoz képest a 100as szög integrált áramkör).. Nem tudom h kéne kezelni ezeket, de ma az egyik fentebb leírt nővel volt egy kisebb gond.
A történet: Van egy kedvenc kollégám (aki normális, kedves), vele volt egy kisebb vitánk, amit mi normális hangnemben beszéltünk, megoldottuk, mert félreértett vmit.. Erre odajön az a nő, és elkezd velem ordibálni, hogy összetöri a telefonomat, meg ilyesmik, meg a többi kolléga elött veszekedett velem.. Majdnem visszaszóltam neki, de aztán ráhagytam, majd ha ujra felbosszant.. Nemtudom h ő miért kezdett el velem veszekedni, amikor én nem bántottam senkit, a kedvenc kollégámmal is 3 p alatt elsimítottuk normálisan az ügyet, amihez neki semmi köze nem volt... 1 srác mondta már h nemjó vele dolgozni, mert buta, nagyképű a semmire (a srác anyuja is egy melóhelyen melózott vele, amig neki volt, onnét kirepiették a nagyszája miatt). Miért van ENNYI buta, primitív ember? (főleg faluban) És hogyan tudnám az ilyeneket kezelni? Mert ezekhez még normálisan, ésszel se lehet szólni, akkor is csak ordibálnak a másikkal, kibeszélik a háta mögött (egy kollégám hamarabb hazamegy a gyereke végett és neki is hőbörögtek)...... És ami szar h 5 hónapot kell ezekkel kibírni.. (nagy téli közmunkaprogramm, 2 hó meló, 4 hó iskola.)
L/23
Nem kell okot adni egyszerűen arra,hogy bármiért is belédkössenek.A szemükbe se kell nézz!
Amúgy te tényleg 23 éves vagy?
3 szót mondtam volna a gondolom agyonszoláriumozott, fekete hajú IQ harcos asszonykának...
térdelj és szeress! :)
hiába van itt az értelmi különbség teljesen lényegtelen.
a lényege a dolognak az,hogy a nő elveszi tőled a kontrollt,vagyis az ő akarata érvényesül folyamatosan,vagyis nyeri a játszmát.
ha ráhagyod,passzív vagy,vagyis kuka,az ugyanolyan sz-ar játék,mint a veszekedés.
a minőségi szintet most hagyjuk,hogy nem méltó hozzád,meg hasonló rossz dumákat,de a lényege ez.
van egy könyv aminek ami az ilyen élethelyzetek és szituációk kezeléséről,a negatív játszmák megnyeréséről a kontroll megtartásáról szól,a címe verbális önvédelem.
ha változtatni szeretnél ezen és a hasonló helyzeteken,akkor olvasd el és alkalmazd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!