Miért kell néhány embernek ilyen primitívnek lennie?
Néhány (egyébként intelligens) ember kirakott egy ilyen írást a Facebook falára:
"Ebben az évben Júliusban 5 Péntek, 5 Szombat és 5 Vasárnap van. Ez csak egyszer fordul elő 823 évente. Ezt az évet pénzeszsáknak hívják. Másold ezt be a státuszodba, és 4 napon belül pénz érkezik a házhoz a Kínai filozófia a Feng Shui szerint. Akik csak elolvassák és nem másolják be, pénz nélkül maradnak."
Egyrészt: ezt ki a f***om fogja elhinni? Mert majd én megosztom, és ezért másnap reggel a postás bedob a postaládámba néhány millió forintot.
Másrészt miért nem lehetne előtte belenézni a naptárba? Csak mert 4-szer van péntek, szombat, meg még vasárnap is.
És egyáltalán miért vannak ilyenekkel elfoglalva az emberek? Mire jók ezek a posztok? Valaki tudna erre válaszolni?
Van benne valami...
Amúgy azért vagyok/voltam ideges, mert kijött rajtam az allergia, és kínomban már nem tudtam mást csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!