Élnétek egy erdőben, törzsi körülmények között, néhány hónapig?
Ha a következő feltételek adottak lennének:
- Magyarországon lennél (se mérgeskígyó, se mérgespók)
- biztosítva lenne a napi kalóriabevitel (természetes kajákból!)
- szállás - minden este kunyhóban, függőágyban alhatnál
- szervezettség (vadászat-halászat, gyűjtögetés, törzsi hierarchia)
/ kérlek írjátok oda a nemeteket is a válasz alá! /
Pár hónapig igen, de csak nyáron és olyanokkal, akik normálisak és egy nyelvet beszélünk.
27 F
Pár napos sátorozás szívesen, de már nem az őskorban élünk, és ennek örülök. Nem is vágyom oda.
22/F
"Magyarországon lennél (se mérgeskígyó"
Nem. Engem egyáltalán nem vonz, én városi környezetben sem érzem rosszul magam. Sokan mondják, hogy őket mennyire nyomasztja, meg hogy a mai körülmények mennyire embertelenek, stb., de engem nem zavar. Én speciel sátrazni sem szeretek. Nem azt mondom, hogy olyan hatalmas igényeim vannak, de nekem nem való a nomád élet. Ennyi. :)
21/L
Egy távoli szigeten leginkább, valahol az óceán közepén na, ott tutira igen! Úgy 1 hónapot eltöltenék. Ha ez nem lenne kikapcsolódás, teljes környezetváltozással, akkor semmi.
Egy kis csapatban, de persze csakis ismerősökkel-rokonokkal együtt. Egy kis Robinzonosdi".:-)
Valamelyik csatornán van egy ilyen műsorsorozat, múltkor, valami igen jómódú família élt kb. 1-2 hetet egy ilyen helyen. Úgy kellett tenniük, mintha bennszülöttek lennének: kunyhóépítés, halászat, stb. Totál távol a civilizációtól. De tetszett nekik.
36/n
23:59 - igen, vannak kivételek, de ezen most ne rágd magad
két okból is meglepődtem a válaszokon:
- egyrészt durva, hogy mennyire hiányzik az emberekből manapság a vállalkozószellem, hogy belevágj valami kihívásba!
- másrészt az is érdekes, hogy azt hiszik, a törzsek "elmaradottabbak" vagy "civilizálatlanok", pedig a gazdaságuk jóval fejlettebb (no munkanélküliség, no infláció, no hajléktalanok, no gazdasági válság, stb..) ahogy szervezettségük és a mentális felkészültségük is.
ezeket átgondolva se próbálnátok ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!