Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Tinilányok! Nektek miért csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinilányok! Nektek miért csak a bunkó-buta-tapló, beszélni alig tudó fiúkák jönnek be?

Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 18:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Hát nekem ezek pont NEM jönnek be.

17/l

2016. szept. 16. 18:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Ha végigmész az utcán, csak ilyen kis vegyes csoportokat látni, ahol a vezérkan a legbutább....
2016. szept. 16. 19:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem az ilyen bunkó-buta-tapló fiúk inkább taszítanak mintsem vonzanak...Elnyomják a normális és kedves fiúkat akikből egyre kevesebb található főleg az én korosztályomban. 15/L
2016. szept. 16. 19:04
 4/19 anonim válasza:

Szia :)

Hamarosan 15 leszek.

Nekem pont nem ez a stílus jön be. Találkoztam már ilyen emberekkel,ezeket csak figyelmen kívül hagyom.

Szerény véleményem szerint a mai lányoknak van egy kis része,akiket ez a világból kikerget. Erre arra szeretnék kilyukadni,hogy nem minden lány olyan,hogy egyáltalán szóba álljon az ilyen srácokkal

Remélem nem fogalmaztam hülyén :D

Szép estét ^^

2016. szept. 16. 19:08
 5/19 anonim ***** válasza:
A buta-bunkó-tapló beszélni alig tudó fiúcskákat nagy ívben kikerülöm, mert egyszerűen taszítanak. Persze van olyan lány akinek ez jön be, de tudod mit? Szeresd magad, és ne velük foglalkozz, mert általában ők is olyanok, mint azok a fiúk, akiket leírtál.
2016. szept. 16. 19:08
 6/19 A kérdező kommentje:

4-es: korodhoz képest meglepően értelmesen fogalmazol...nem ehhez szoktam :)

Jó hallani, hogy akadnak még értelmes lányok...

2016. szept. 16. 19:14
 7/19 anonim ***** válasza:
Szia! 14 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy nincs szükségem barátra, egyelőre a tanulás a legfontosabb számomra. Ráérek még 4-5 év múlva is, soha nem lesz késő. A kérdésedre válaszolva: általában a plázacica típusú lányoknak vannak bunkó, buta és tapló barátjuk, egy normális lánynak nyilván nem az ilyenek kellenek. Egyébként általánosítasz, nem minden tinilány ilyen. :)
2016. szept. 16. 19:24
 8/19 anonim ***** válasza:
*barátjaik
2016. szept. 16. 19:25
 9/19 A kérdező kommentje:
7. Egy már biztos nem ilyen :)
2016. szept. 16. 19:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem a gyengéim az ilyen fiúk. Igaz ami igaz hogy bunkók legtöbbször de ha igazán megismered akkor ,,leveti a páncélját,,.

Szóval nekem nagyon is bejönnek :)

14/l

2016. szept. 16. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!