Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy ki-hogyan vélekedik a távkapcsolatokról, vagy kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban.2016. aug. 25. 19:27
1/7 anonim válasza:
Sok kitartás kell hozzá. Egyszer nővérem mondta minél távolabb van valaki annál jobb.:D Én is távkapcsolatban élek és azt tapasztaltam, hogy jobban örülünk egymásnak,ha találkozunk és kevesebbet veszekszünk,ha együtt vagyunk, veszekedés meg minden kapcsolatban van.:)
2/7 anonim válasza:
Sima kapcsolatom sem volt még, de valószinűleg nem bírnám. Amúgy is sokkal jobban szeretek személyesen beszélgetni, nem pedig neten, szóval biztos iszonyatosan hiányozna.
3/7 anonim válasza:
Két évig voltunk távol egymastól. Két-három havonta találkoztunk. Most egy éve házasok vagyunk :)
4/7 anonim válasza:
Nekem idáig szinte csak távkapcsolataim voltak, és működtek. Ehhez 2 ember kell - ha a másik félnek is olyanok az elképzelései mint a tiéd, akkor működhet a dolog.
5/7 anonim válasza:
Én jelenleg az első barátommal távkapcsolatban élek már az elejétől kezdve, lassan két hónapja. :) Hétvégente találkozunk, és teljesen jól megvagyunk eddig. Minden találkozás különleges, pont azért mert nem látjuk egymást előtte egy hétig. Olyan szempontból is megvan az előnye, hogy a hét többi napján lényegében szabad vagyok, így nem megy a féltékenykedés sem. Mondjuk ezt leginkább csak azért írom, mert a környezetemben levő párkapcsolatok (barátnőké/haveroké) azért olyan rizikósak, mert folyton megy az, hogy nincsenek eleget együtt. Namost ha egy városban lakik az ember a párjával akkor kapásból lépten nyomon találkoznak, (itt vidéken legalább is) nekem ez annyira nem igényem, szeretnék időt szánni a családomra és a barátaimra is.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt egy távkapcsolatom , de én idő után nem birtam hogy csak neten , meg telon beszéltunk nekem ez nem ment , akiknek meg távkapcsolata van azoknak meg kitartást és sok boldogságot .
7/7 anonim válasza:
a távkapcsolat egy olyan dolog, amit egyszer kipróbáltam, de többet köszönöm nem kérek, én 2 havonta tudtam találkozni a barátnőmmel, kb fél évig voltunk együtt, mindig nagyon vártuk a találkozásokat, de egyszerűen nem lehet bírni, egy hónap után hiányzik az hogy nem ölelhetem át, hogy nem csókolhatom meg, és mi még így is nagyon sokat vitáztunk, én azt tanácsolom mindenkinek, hogy a távkapcsolatokat kerülje el szép nagy ívben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!