Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról?
Távkapcsolatom van.
Még csak 2,5 hónapja, szóval átfogó véleményt nem tudok alkotni :D
De megpróbálni mindenképp érdemes. Mi jól megvagyunk :)
Szerintem nem érdemes belevágni.
Tudom hogy nem sok de volt egy 1,5 hónapos távkapcsolatom 230km volt a táv.Mi egy hónapja mentünk szét mert már nem bírtuk,nem tudtunk bízni egymásban sőt Ő rengeteget hazudott nekem és meg is csalt.De ha úgy érzed és olyan a fiú/lány akkor megpróbálhatjátok nektek hátha sikerül.Sok sikert!:)
Egyetlen egy dologtól függ, mikor lesz rá lehetőség, h tartósan egy településen, vagy legalábbis nagyon közel éljetek egymáshoz. Ami a párkapcsolatokat megöli, az a kilátástalanság, várakozás. Nem tudja, mikor látja, utána mennyi időre fog eltűnni...
Tapasztalat: legjobb havermmal kijöttünk fél évre Németországba tamúlni, előtte egy hónappal talált magának barátnőt. A félév mindjárt letelik, csak karácsonykor találkoztak, de a tudat, h februártól együtt lehetnek összetartja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!