Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok a távkapcsolatokról?
A barátommal 7hónapja vagyunk együtt, de ki kellett költöznöm 4évre németországba... Szerintetek van esély rá, hogy túlélje a kapcsolatunk ezt? nagyon szeretjük egymást és eddig 2-3 hetente mindig tudtunk találkozni pár napot.
ő 21/F én 18/L
1-2 év max, azok is a nagyon erős kivételek.
Nem azt mondom h lehetetlen, ha tudnám h bízhatok a páromban én kibírnám, de tedd mérlegre h mennyire fontos, mennyire bízol meg benne és ezt oszd el a 4 évvel, ami nagyon nagyon sok és tervezni se lehet addigra, mert bármi közbe jöhet.
Érdekelne h mi lett belőle esetleg 4 év után vagy nyugodtan megírhatod h mikor szakítottatok. Nem 'gunyolódásból' szimplán kíváncsi vagyok...
köszönöm a véleményeteket..:)
az unokatestvéremék is így voltak ennyi idősen kb. és ugyanilyen sűrűn találkoztak is és 5évet éltek így igaz egyszer szakítottak, de nyáron lesz az esküvőjük.. remélem mi is így végezzük :)
Hááát. Nagyon sok türelem kell hozzá és megértés. Ezt tapasztalatból mondom. Én a pasimmal 3 éve vagyok együtt, egy éve távkapcsolatban, kéthavonta kb 3-szoudunk találkozni, jobb esetben. Ha agyilag felnőttek vagytok és komolyan gondoljátok a másikkal, akkor működhet. Ja és ne legyél ok nélkül féltékeny. ;)
Sok sikert!
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!