Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a távkapcsolatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a távkapcsolatokról?

Figyelt kérdés
Én egy ilyenben vagyok most, de nagyon utálom és félek, hogy emiatt lesz vége ami a lány és köztem van. Tudniillik mikor személyesen találkozunk tök jól elvagyunk, megvan az egymásra hangolódás, minden, de mikor az interneten beszélünk egy csomót veszekszünk apróságok miatt. Pl. mért nem írtál ,hova tűntél, azt ígérted hívni fogsz, stb Ilyen pitiáner dolgok.
2015. júl. 12. 17:39
 1/4 Interferencia ***** válasza:
Nem szeretnék, és olyanba nem is mennék bele, ami távkapcsolatnak indul.
2015. júl. 12. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van kölcsönös bizalom, meg szeretik, tisztelik egymást, akkor működhet, másképp csak féltékenység, számonkérés, veszekedés van. Persze ahhoz, hogy műkődjön, jól kell ismerjék egymást a felek
2015. júl. 12. 17:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Én sem mentem volna bele, de hát én hülye...megtetszett ez a lány akivel ma már ott tartok, hogy teljesen beleszerettem. Külsőre egy bombázó, belül pedig egy angyal. Csak az a fránya távolság.
2015. júl. 12. 17:49
 4/4 Farkas Évi válasza:
Szia. Nekem is távkapcsolatom van (1200km) Egyutt vagyunk 2 éve már mi is szoktunk veszekedni apróságokon is de ez bárhol előfordul. :)
2015. júl. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!