Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Viszonylag friss párkapcsolatról van szó. Fél éve leszünk kb. együtt, mikor el kell mennem másik városba továbbtanulás céljából. Aki volt már ilyen helyzetben az hogy élte meg? Ilyenkor egyértelmű a szakítás?

2015. jún. 21. 13:41
1 2
 1/13 anonim válasza:

Nekem most van egy távkapcsolatom. És nekem ez az első kapcsolatom! Fél hónap és egy éve leszünk együtt és 2 órára vagyunk egymástól. Nehéz de ha szeretitek egymást akkor menni fog!

17/L

2015. jún. 21. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor egyértelmű a szakítás?"

Az esetek 90%aban szakitas jon. Ami teljesen normalis egyebkent.

2015. jún. 21. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha a kapcsolatotok stabil alapokon nyugszik, és egyébként azért meg tudjátok oldani, hogy rendszeresen találkozzatok, még ha nem is minden héten, akkor nem lehet gond. De a feltétlen bizalomnak a másik felé meg kell lennie, különben féltékenység és veszekedés lesz a vége, egy véletlen félreértett szó vagy egy kihagyott egyeztetett időpont miatt is. Szóval mindenképp beszéljétek meg még mielőtt belevágtok és ha több érv szól az mellett, hogy nem lehet gond, mint ellene akkor próbáljátok meg. De ha nem tudtok egymásban megbízni, vagy nem bírjátok ki anélkül hogy szóvá tegyétek azt a másiknak ha nem jelentkezik minden pillanatban amikor épp úgy akarjátok, akkor felejtsétek el, mert úgyis szakítás lesz a vége, csak nem biztos, hogy a barátságotok kibírja azt.
2015. jún. 21. 14:08
 4/13 A kérdező kommentje:
nem leszek olyan nagyon távol szóval heti egyszer mindenképpen hazajövök
2015. jún. 21. 14:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor meg semmi szükség arra, hogy ez miatt szakítsatok. Lehet nehéz lesz eleinte, de egy hét az nem idő külön. Pláne nem a mai világban. Nem is olyan rég, még egy levél oda-vissza majd egy hónap alatt ért oda a szomszéd városba... Akkor se szakítottak az emberkék, kibírták annyival hogy hétvégén találkoztak, vagy kéthetente. Bíztak egymásba és várták mikor jön el a várva várt idő.
2015. jún. 21. 14:35
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató válaszokat:)
2015. jún. 21. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:

"Bíztak egymásba és várták mikor jön el a várva várt idő."

Aztan szakitottak.

Nem tudom az itt valaszolok kozul hanyan jartak egyetemre, es hany ilyen tavkapcsolatot lattak?

2015. jún. 21. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:

1 hete ment el barátnőm dolgozni Balatonra .

Egész nyarat ott tölti , kb 4 órára vagyunk egymástól.

Nagyon nehéz volt 1 hét is , pár órája szakítottunk azért mert ő is és én is szenvedtem nagyon hogy nem találkozhatunk .

Jobbnak láttuk hogy szakítunk , de ettől függetlenül barátok maradtunk és jelen pillanatba is beszélgetünk :)

Viszont ha heti szinten találkoztok akkor nálatok ilyen nem fordulhat elő . 1 biztos a bizalom legyen meg :)

2015. jún. 23. 19:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom hogy szakitottatok!:( nalunk szerencsere nem ez a helyzet mi Közelebb leszünk egymáshoz sokkal:)
2015. jún. 24. 16:41
 10/13 anonim válasza:
100%

Mi kb. 8 hónapja voltunk együtt, amikor elérkezett a szeptember és elköltöztem az egyetem miatt. Minden héten találkoztunk, volt, hogy hétköznap is hazaugrottam (én vettem vonatbérletet, az órarendem megengedte stb. hogy hazamenjek), volt hogy ő jött hozzám, minden nap skypeoltunk, reggelente sokszor egy gyors telefon, hogy mi újság, simán kibírható, ha ott a szeretet és a bizalom. Persze nagyon sok munka egy ilyen kapcsolat, és talán meglepő, de nagyon sokan csinálják így egyetem alatt. Nem a távolságtól függ, hogy az emberek szakítanak. Ugyanúgy érhet véget egy kapcsolat, ha minden nap találkoznak, mintha heti egyszer-kétszer. Mi együtt tervezzük a jövőnket, jön utánam majd mesterképzésre, ez az egy év is olyan hamar elrepült minden gond nélkül, miért is ne lehetne kibírni, és úgy érezzük, ezalatt az egy év alatt még inkább megerősödött a kapcsolatunk.

Tehát nem kell ezért szakítani.

2015. jún. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!