Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? (többi lent)
Nekem most van egy távkapcsolatom. És nekem ez az első kapcsolatom! Fél hónap és egy éve leszünk együtt és 2 órára vagyunk egymástól. Nehéz de ha szeretitek egymást akkor menni fog!
17/L
"Ilyenkor egyértelmű a szakítás?"
Az esetek 90%aban szakitas jon. Ami teljesen normalis egyebkent.
"Bíztak egymásba és várták mikor jön el a várva várt idő."
Aztan szakitottak.
Nem tudom az itt valaszolok kozul hanyan jartak egyetemre, es hany ilyen tavkapcsolatot lattak?
1 hete ment el barátnőm dolgozni Balatonra .
Egész nyarat ott tölti , kb 4 órára vagyunk egymástól.
Nagyon nehéz volt 1 hét is , pár órája szakítottunk azért mert ő is és én is szenvedtem nagyon hogy nem találkozhatunk .
Jobbnak láttuk hogy szakítunk , de ettől függetlenül barátok maradtunk és jelen pillanatba is beszélgetünk :)
Viszont ha heti szinten találkoztok akkor nálatok ilyen nem fordulhat elő . 1 biztos a bizalom legyen meg :)
Mi kb. 8 hónapja voltunk együtt, amikor elérkezett a szeptember és elköltöztem az egyetem miatt. Minden héten találkoztunk, volt, hogy hétköznap is hazaugrottam (én vettem vonatbérletet, az órarendem megengedte stb. hogy hazamenjek), volt hogy ő jött hozzám, minden nap skypeoltunk, reggelente sokszor egy gyors telefon, hogy mi újság, simán kibírható, ha ott a szeretet és a bizalom. Persze nagyon sok munka egy ilyen kapcsolat, és talán meglepő, de nagyon sokan csinálják így egyetem alatt. Nem a távolságtól függ, hogy az emberek szakítanak. Ugyanúgy érhet véget egy kapcsolat, ha minden nap találkoznak, mintha heti egyszer-kétszer. Mi együtt tervezzük a jövőnket, jön utánam majd mesterképzésre, ez az egy év is olyan hamar elrepült minden gond nélkül, miért is ne lehetne kibírni, és úgy érezzük, ezalatt az egy év alatt még inkább megerősödött a kapcsolatunk.
Tehát nem kell ezért szakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!