Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatokról? (többi lent)

Figyelt kérdés
Viszonylag friss párkapcsolatról van szó. Fél éve leszünk kb. együtt, mikor el kell mennem másik városba továbbtanulás céljából. Aki volt már ilyen helyzetben az hogy élte meg? Ilyenkor egyértelmű a szakítás?

2015. jún. 21. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10/10

Tiz tavkapcsolatbol 1 mukodik hosszu tavon.

Ahogy az egyetemi kapcsolatok nagy resze is szetmegy az egyetem vegen.

2015. jún. 26. 21:46
 12/13 A kérdező kommentje:
10es válaszolonak koszonom megnyugtatott mert mi is igy tervezzük ha az órarend engedi én is hazajövök :) megnyugtattatok koszonom mindenkinek!:)
2015. jún. 28. 18:56
 13/13 anonim válasza:
Én lassan 2 éve élek távkapcsolatban. 1400 km van köztünk. Ő munka miatt van kint,én suliba járok.7-8 hetente találkozunk,egy hétre,vagy néhány napra.Most épp egy hete ment el,és november végén érkezik haza.Ami azt jelenti,3 hónap.Picit több. Mondjuk télen itthon van,decembertől február végéig,de évközben hanyagolnunk kell egymást.Mi a véleményem? Az,hogy borzalmas,és néha kibírhatatlan.De soha nem merült fel bennem,és benne sem,hogy ez miatt szakítsuk.Az mivel lenne jobb? Semmivel.Úgyhogy bírni kell,ha van közös cél,a szerelem és sok más. Dolgozni kell,fejlődni,és egyszerűen kitartani.Kitartani mellette,a közös élet mellett.
2015. aug. 21. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!