Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a nem éppen helyes és/vagy unintelligens fiúknak tetszem?
Mielőtt valaki azzal jönne, hogy egy kis p*csa vagyok, nem a külső nekem az első, de igenis számít, és aki szerint nem, az hazudik. Nem egoista vagyok, beérném egy átlagos külsejű fiúval is, nem topmodellt keresek. Én és a környezetem sem tart engem csúnyának, ezt sem nagyképűségből mondom.
Lehet, hogy csak véletlen, de valahogy tényleg mindig a kifejezetten csúnya fiúk találnak meg, emellett ráadásul legtöbbször még a stílusuk is olyan. Ha facebookon írnak rám, már az írásukból is sugárzik, hogy mennyi eszük lehet, az utcán pedig a fütyülésre és hasonló értelmi színvonalú beszólásokra inkább nem is reagálok.
Ugye azért lesz majd normális barátom? Kezdek félni, hogy nekem senki sem felel meg, és baj van velem, és egyedül maradok.
17L
Akkor nem vagyok egyedül..:( :)
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!