Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, volt olyan h megtetszett nektek egy fiu, becserkeztetek es osszejott a dolog? Johetnek a sztorik!
Ha mar mas nem irt,vagy csak nem tortent emg ilyen,en megirom az e sikersztrorim,roviditve :)
Hat es fel eve szemeltem ki magamnak a parom,a buszon mindig melle ultem,de nem foglalkozott velem,egy reszt,mert irto ronda voltam,masreszt elegge maganak valo volt.Volt egy par baratja,az igaz,es eleg nagy tarsasaga,de nem volt az a bulizos tipus. Halistennek volt egy kozos jobaratunkes egy tarsasagban mozogtunk vegulis,igy kikerdeztem a haverjat,meseljen el rola mindent,mit tudni erdemes.Aztan elkezdett atjarni hozzam,persze csak a haverjaval,es az igazat megvallva nem beszelgettunk,hanem en beszelgettem(nevezzuk Istvannak) Istvannal,o meg hallgatott. Ez igy zajlott egy par hetig,majd eljott az az alkalom,amikor terveztem,hogy majd meghoditom. Aznap este sulidiszko volt,a mi sulinknak es egy masiknak,es altalaban nagy bulik szoktak lenni,igy elhivattam ot is. Es csodak csodajara eljott :) Aztan bementunk,tancolgattunk,majd a kozos baratunk kihivott minket,majd ennyit mondott: "Te is tetszel neki,te is neki,jarjatok" :D Adott egy puszit,az utolso busszal hazabuszoztunk szerelmesen,es azota is egyutt vagyunk :D Hat eve es harom honapja :) Mai napig imadom,es sok mindent megeltunk mar egyutt,de megerte az utanajarast :) o 19 volt,en 17. Iden Oktoberben leszunk egyutt het eve :) Roviden ennyi a tortenet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!