Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez ha már komolyabbr...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez ha már komolyabbra fordul a dolog?

Figyelt kérdés

Amíg csak szimpla dumálgatás, flörtölés van, élvezem a fiúk társaságát, de ha arról van szó, hogy elmegyünk valahová csak ketten, hirtelen nem is tudom, mit akarok. Minden sráccal kerestem a kifogásokat, hogy miért nem... Ezért nem is volt még barátom. Az ismerőseim többsége már a többedik kapcsolatát van túl. Én úgy gondolom, hogy akkor megyek bele, ha tényleg komolyan akarom, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen lesz valaha..

17/l

2015. szept. 11. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ezt érzed helyesnek, akkor csináld így. Nem kell neked is, mert másnak már volt/van. Csak akkor, ha úgy érzed, hogy van valaki, akit kedvelsz és tudnál vele lenni tartósan. Te erre vágysz, akkor cselekedj ennek megfelelően. Lesz ilyen fiú. Sok sikert!
2015. szept. 11. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Talán félsz az elköteleződéstől vagy csak nem érzed, hogy ő az igazi.

Vagy már kialudt a megszerzési vágy, mivel már a randival kissé nyeregben érezhetnéd magad.

2015. szept. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!