Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés?
Figyelt kérdés
20/F vagyok a làny egyel nagyobb. Azonos egyetemen vagyunk, de mèg èlôben csak holnap fogunk talizni. Nekem Meg plusz legeslegelsô randi. FB-n eddig kb. 4-6-szor beszèltünk, mindig èn írtam, ès valahogy ùgy èreztem csak ùgy vàlaszol de nagyon nem erôltette a beszèlgetèst. Ma írt, hogy holnap lessz egy szabad òràja èd megijatunk valamit. Nekem ùgy tûnik, mert èn eddig kètszer kèrdeztem rà, hogy azèrt ajànlotta így fel:" na legyèl boldog többet ne nyaggass" . Parasztsàg lenne SMS-ben visszamondani a randit, vagy mèg lehet azèrt esèlyem?2016. máj. 13. 01:12
1/4 anonim válasza:
Vissza ne mondd. Esély mindig van! Tessék elmenni! :)
15F
2/4 anonim válasza:
Ha ő mondja, hogy megihatnátok valamit, abból rossz nem sülhet ki :) ha valakit nem érdekelsz semennyire nem hív el sehova, inkább próbál lerázni.
18/L
3/4 anonim válasza:
Régen ásó is kellett, ma már SMS is elég, hogy elásd magad.
Kezdeményezel valamit, aztán a megvalósítás lehetősége esetén megfutamodsz.
.
Mindenképpen menj el, jó híred ne tedd kockára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!