Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit rontottam el? Mit csináljak másképp?
13 éves srác vagyok. Pénteken voltam randizni, azt gondoltam/éreztem, hogy tök jól állok és van nem kevés esélyem. Tele voltam boldogsággal hétfőn, amikor mentem iskolába, de a csaj egész nap nap egy szót se szólt hozzám, sőt lerázott amikor odamentem hozzá... (Lényeges lehet hogy a lány az osztálytársam...)
A randin bejártuk szinte az összes játszóteret a városban, rengeteget nevettünk és beszélgettünk.
Szakítottam neki virágot, vittem a táskáját is..
Velem van a baj??
Belsőre szerintem egy rendes srác vagyok, rengeteg barátom van (lányok is), a sport az életem, bár nem annyira vagyok sportos alkat.
Nagyon szeretek beszélgetni és jó humorom van. Nagyon szeretek segíteni az embereken, teljesen mindegy hogyan. Hobbim a videószerkesztés, kondizás, futás, biciklizés, ping-pongozás, kosarazás, rubik kockázás és bűvészkedés.
A hibák se maradjanak ki:
Néha rámtör a lustaság.
Vezér egyéniség vagyok, azaz nem birom ha más dirigál nekem.
És nagyon hirtelen haragú vagyok, bár ezt egyre kevésbé veszem észre magamon.
Külsőre:
170 magas vagyok és 65 kiló. Sötétszőke átlagos haj, kék szem..
Valamint van egy feltünő anyajegyem ami többnyire tetszik a lányoknak...
Lányok, ti járnátok egy ilyen sráccal?
A lánynak már esély sincs nálam csak tanulni akarok a hibám/hibáimból...
Kérlek segítsetek...
Ezt nem így kellene megvitatni. Lehet arról szó, ahogy kinézel. Lehet arról is hogy csak egy tapló vagy, és ezen keresztül próbál valakihez közeledni. De hát rip in pepperoni. UI: Friend zone-ból nem gyüssz ki. :D
UI: FB linket dobj, megnézlek. (nem vagyok pedo, meg semmi.) F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!