Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En rontottam el?
Figyelt kérdés
Ugy kezdődött hogy a barátnőm (aki legyen most Nóra) és a baraja,(hívjuk ot most Daninak)kitalaltak hogy osszehoznak Dani egyik haverjával.mondtak hogy eleg csendes es nem volt meg soha barátnője.nekem alapbol a vagányabb,beszelos fiuk jonnek be de gondoltam egye fene.nem akartam bunkónak tűnni ezert elmentem.eloszor meg ott voltak ok is addig jol elvoltam veluk ment a poenkodas meg minden.de a fiú csak bámult maga elé es a viccelen sem nevetett.aztán nora es Dani egyszer csak felaltak es elmentek.na oke.kozelebb hizodtam hozza,fele fordultam es probaltam beszélgetni vele.de nagyon ritkan válaszolt nagyrészt csak mosolygott.barmilyen temat hoztam fel nem tudtam beszélgetésre birni.aztan jott a kinos csend.vartam jópár percet hogy hatha megmenti a menthetőt mert én itt mar feladtam.közben mar nemerdekelt elo vettem a telefonomat es irtam norinak hogy jöjjenek vissza.nem reagált semmit.ekkor mar elegge felment bennem a pumpa ezert fogtam felaltam mondtam a srácnak hogy orulok hogy megismertem de én elmentem haza.(kicsit mas szavakkal de ez volt a lenyeg 😂 felültem a buszra es eljottem.sjanaltam a srácot azert de engem ngyon idegesít ha valaki Ennyire nem tud kommunikálni.nagy bunkóság volt eljönni?2016. ápr. 2. 19:59
1/2 anonim válasza:
Én itt akárhogy nézem a srác nem erőltette meg magát egy kicsit sem. Szerintem nem tettél semmi rosszat mivel te próbálkoztál vele beszélgetni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem helyesen döntöttél! Az illető pedig szégyellheti magát, hogy nem élt egy ilyen kedvező lehetőséggel. (Én biztos megtettem volna :), pedig én is egy csendes alkat vagyok, míg meg nem nyílok mások előtt mint most :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!