Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok egy szeplős lányról?

Figyelt kérdés

(Ha jól àll neki)

Vörös(/ses) hajjal,barnával? Alacsony szeplős lányokról mi a véleményetek?

2016. máj. 13. 15:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavar, se előny-se hátrány. Nekem fiú létemre rengeteg van, főleg az arcomon. Szőke haj, kék szem még mellé. Igaz én nem vagyok oda a saját szeplőimért, de ez van, elfogadom.

18/F

2016. jún. 26. 22:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem, egyszer oviban megkérdezte tőlem valamelyik kislány, hogy mik azok az arcomon és miért vannak ott, és én csak annyit mondtam, hogy ilyen csak az aranyosaknak van! :D Én szeretem a szeplőimet, bár nekem barna hozzá a hajam. Az a szép, hogy képeken kb fel sem tűnik, hogy léteznek, élőben meg simán látszanak szerintem :D 14/L
2016. júl. 3. 16:13
 23/29 A kérdező kommentje:

Igen,van benne valami.

Nekem nemrég kicsi unokahugom is kérdezte,de szerintem neki is lesznek.Mondjuk,nekem 6-7 évesen jött ki.Nekem is barnás hajam van,csak mostanában sokkal vörösesebb.:) Különben ez,hogy csak az aranyosaknak van..Nagyon tetszik *-*

2016. júl. 3. 16:17
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem is nagyon cuki egy lanyon😄

En szoke haj, barna szem,szeplo kombinaciot fogtam ki

15/l

2016. júl. 5. 19:03
 25/29 anonim válasza:
36%

Igen,szerintem is legjobb kombináció,ha vörös/vöröses haj es hozzá szeplők,ja meg ha még kék is a szeme a lánynak, akkor best👌

18/f

2016. júl. 12. 11:33
 26/29 anonim válasza:
49%
Én is szeretem, nagyon cukik és dögösek
2016. júl. 12. 11:57
 27/29 anonim ***** válasza:
49%
szerintem szép lehet :)
2016. júl. 12. 12:49
 28/29 anonim ***** válasza:
68%
EGO-ego minek kell ennyiszer kiemelni?? Megtudtad, hogy tetszik a fiúk 99%-ának, de amúgy hazudnak itt a legtöbben :/
2016. júl. 19. 12:13
 29/29 anonim ***** válasza:
Persze csajszi, nagyon szimpatikus vagy azt kell, hogy mondjam. Nyugi, nincs semmi baj veled....aztán eltűnnek, mint szürke szamár a ködben. :D
2016. júl. 20. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!