Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy szeplős lányról?
Figyelt kérdés
(Ha jól àll neki)
Vörös(/ses) hajjal,barnával? Alacsony szeplős lányokról mi a véleményetek?
2016. máj. 13. 15:21
1/29 anonim válasza:
Imádnám!*-*
Bónusz, ha vörös is mellé!
2/29 anonim válasza:
Ismerek egyet és gyönyörű. *-* képet küldhetsz ha gondolod. ;) :D
3/29 anonim válasza:
Ú! Na jó én lány vagyok de mindig is vörös akartam leni meg szeplős. szerintem az olyan szép. Bár nekem göndör a hajam és én nagyon utálom.
16/L
4/29 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek:)
2016. máj. 13. 16:05
5/29 anonim válasza:
imádom őket! azok a zsánereim :)
6/29 anonim válasza:
Ki nem szereti őket? Most komolyan :D Szerintem aranyosak és nagyon vonzanak is :D.
17F
8/29 anonim válasza:
Én is olyan szeretnék lenni...mármint vörös:) A szeplő megvan kicsit:))
De szerintem az mindenkinek jól tud állni, ha nincs olyan sok belőle:)
16/L
9/29 A kérdező kommentje:
Utolsö,nekem elég sok van,sajnos csak vöröses a hajam.De a szeplőim imàdom^^ Többieknek megint ment a zöld;)
2016. máj. 14. 16:00
10/29 anonim válasza:
#9: Nagyon érdekelne rólad egy kép!:D Ha küldenél :)
Sok szeplő+ vöröses haj. Imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!