Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mit szólnátok egy ilyen szituhoz?
Figyelt kérdés
Odafut egy srác, hogy meglátott a buszról és muszáj volt leszállnia, és elkérni a számodat?
Tegyük fel, hogy a srác szimpatikus számotokra :D
Hallottam, hogy az egyik haverom így találta meg a jelenlegi "igazit", és eléggé meglepett a dolog :)
2016. máj. 7. 18:24
1/3 anonim válasza:
Ha tenyleg bejon a srac akkor onnantol kezdve nyert ugye lenne az biztos!:)
2/3 anonim válasza:
Nagyon aranyosnak találnám, az biztos.
3/3 anonim válasza:
Hiába lenne szimpi, mivel nem ismerem... Biztosan apám számát adnám meg neki, és mivel az én számomnak hinné, ezért őt hívná... F=fiú A=Apám
Csörrr...
A: Hallo?
F: Szia! Hogy vagy?
A: Jól, de te ki vagy?
F: A srác a buszról, én voltam az, utánnad szaladtam, hogy elkérjem a számodat!
A: Tőlem biztosan nem.
F: De, te vagy az a varázslatos szépség!
A: B*zi vagy, fiam?!?
Vicces lenne :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!