Mit szólnátok ehhez a szituhoz?
Egy szorakozóhelyen a párom egyik haverja az exe nevén szólitott,mentségére legyen mondva nem látott rendesen meg messzebb is volt tőlünk és 4nap volt köztem és az exxel való szakitás közt.
Állitólag tök ugyanugy néztünk ki(sosem láttam a másik lányt).
Kiváncsi lennék ebben a helyzetben ki hogy reagált volna.
Az eset nem most történt már rég.
Ha akkor lett volna GYK akkor felteszem ezt a kérdést mert eléggé foglalkoztatott.
Most inkább csak kivancsi vagyok.
A párom válasza egyébként az volt hogy neki általában hasonlo kinézetű nők jönnek be.
Nem egészen értem: ha a párod HAVERJA az ex nevén szólit téged, az mit zavar? Probléma CSAK akkor lenne, ha ez a pároddal tölrtént volna meg.
Az meg, hogy hasonlitasz az ex-re: a legtöbben hasonló kinézetü partnerekkel jönnek össze, mert az a tipus jön be nekik.
Ha velem történne ilyen, akkor jót nevetnék rajta, és ezzel el van intézve.
Engem akkor az lepett meg hogy ennyire hasonlitottam az exére,mert mondjuk nekem mindegyik pasim teljesen külömböző kinézetű volt.
Nem csaptam patáliát,bemutatkoztam a havernak és kész,ugy vettem észre őt kellemetlenül erintette a szitu.
Ez ugyanannyi, mint ahogy engem Zolinak hívnak és az esti suliban, ahová jártam 1990-1993-ig, egyik tanár mindig Lacinak hívott. Én mindig mondtam neki, hogy: "bocsánat, Zoli vagyok", akkor ő mosolygott, elnézést kért és azt mondta, hogy na, megint eltrafálta, meg hogy nekem jellegzetesen Laci fejem van. Közösen röhögtünk egy jót, aztán zajlott az élet a következő lelacizásig és újra a fent említett szitu.
Ez csak egy tévedés, ami simán tolerálható. Ha a pasid hívna az exe nevén, az gázabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!