Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ehhez a szituhoz?

Mit szólnátok ehhez a szituhoz?

Figyelt kérdés

Egy szorakozóhelyen a párom egyik haverja az exe nevén szólitott,mentségére legyen mondva nem látott rendesen meg messzebb is volt tőlünk és 4nap volt köztem és az exxel való szakitás közt.

Állitólag tök ugyanugy néztünk ki(sosem láttam a másik lányt).

Kiváncsi lennék ebben a helyzetben ki hogy reagált volna.

Az eset nem most történt már rég.

2011. jún. 15. 07:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez abszolút elnézhető "bűn".. Kis dolog, főleg, hogy nem a barátod mondta. Van egy ideálja, és te is úgy nézel ki és az előzők is. Nyelvbotlásnak is betudható szerintem, hogy a haverja egy másik lány nevét mondta. Ha pedig rég történt, ne vedd elő az ügyet később, le kell zárni. Most tedd meg, aztán felejtsd el!
2011. jún. 15. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Felvetnék egy kérdést, ha már kitetted volna a párod ha az exe nevén hív. (Én vagyok az akivel megtörtént és mégis maradtam.)

Amikor nem a keresztneveden szólít, hanem pl.: becéz valahogy, akkor honnan tudod, hogy nem ugyanúgy becéz, mint anno az exet?

2011. jún. 15. 08:28
 13/15 A kérdező kommentje:

Mostmár az "emlékszel" kategoriába van köztünk,jókat nevetünk rajta,főleg ha a haver fejére gondolunk:)

Azóta szemüveges(párom beszólt akkor neki hogy irasson ki szemüveget)

Ő meg visszaszolt hogy jobb lenne nem hetente váltogatni a nőket(nem is váltogatja azóta)

2011. jún. 15. 08:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Olyan hülyeség ezzel foglalkozni, ha ez már rég volt. De egyébként megesik az ilyen.
2011. jún. 15. 08:34
 15/15 A kérdező kommentje:

becéz valahogy, akkor honnan tudod, hogy nem ugyanúgy becéz, mint anno az exet?

Mert tudom hogy becézte az exet(nem a páromtol tudom)

A másik,olyan becenevem van ami másnak nincs nem a szokványos.

2011. jún. 15. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!