Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő mizéria! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő mizéria! Mit szólnátok egy ilyen szituhoz?

Figyelt kérdés

Bevallom, az egyik kérdező volt a felbujtó, amiért feltettem ezt a kérdést, náluk is hasonló volt a helyzet.

Történt, hogy tavaly lagziztunk és meghívtunk olyan rokont is (szülők kérésére, nem sok kívánságuk volt, ezt igazán megtehettük nekik), akik ugyan egy várossal odébb laknak de annyira nem szoros a kapcsolat. Férjemmel elmentünk hozzájuk a meghívóval szépen, úgy ahogy kell és (bár még sosem voltunk náluk) de próbáltunk teljesen közvetlenek lenni. Elfogadták a meghívást, majd esküvő előtt pár nappal hívták anyumat, hogy nem jön össze mert más dolguk van... Majd rá fél évre, egy közösségi oldalon látok képeket róluk egy lagziban, ahol is a férj főnökének velem egykorú lányának mennyegzőjén eszméletlenül buliznak tökre felfukszozva! (magyarul: se kutyája se macskája, köztünk meg vérrokonság van)

Én abszolút nem foglalkozom velük, megtanultam másokat elfogadni úgy, ahogy vannak de számomra maga a helyzet az, ami érthetetlen.

Mit szóltok?

2011. jún. 22. 09:45
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a bajod.

Lemondták a ti esküvőtöket minden bizonnyal megvolt rá az okuk.

És elmentek egy másikra. Igen,és? Gondoltátok, hogy már soha nem fognak esküvőre járni?

2011. jún. 22. 09:49
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát a te esküvődkor biztos valami közbejött, a másik esküvőn meg nem. A tiédre is igent mondtak, uh én nem venném személyesnek. De ha érdekel annyira, h kíváncsi vagy a véleményünkre, kérdezz rá, hogy mi volt az a fontos ami miatt a te nagy napodon nem voltak ott!
2011. jún. 22. 09:50
 3/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha jol ertem, ez teljesen biztos, hogy ugyanazon a napon volt a 2 esküvö? Nem lehet, hogy megsem?

Ha igen, lehet, hogy volt valami okuk, amibe nem latsz bele. Pl. a fönök az utolso napon szolt (?), es barmilyen furcsa is, a fönökevel esetleg fontosabb a kapcsolata, mint egy sokadik rokonnal, akivel nem is tartja a kapcsolatot... Szerintem ne törödj vele, az ö dolguk, ök tudjak!

2011. jún. 22. 09:52
 4/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy miért kell ezen kiakadni. Ha nekem választanom kell egy alig látott rokon és egy közelebbi ismerős között, bocsi, de én is a közelebbi ismerőst választom.

Ezt biztos nem érti meg az, ahol a család az abszolút első, de nálunk a család soha nem volt az. Ismerem az unokatesóimat, de max ennyi. Tudom a nevüket, némelyről, hogy hol lakik és iwiwen látom, ha tesznek fel új képet. Beszélni meg max 10 évente egyszer. Ha az egyikük meghívna az esküvőjére és ugyanarra a napra egy olyan ismerősöm is meghívna egy bármilyen másik eseményre, akivel mondjuk naponta, de legalább hetente (esetleg havonta) beszélek nálam nem lenne kérdés, hogy melyik programot válasszam.

De fordítva is így áll a helyzet. Ha helyettem bármelyik unokatesóm egy haverját válassza eszembe sem jutna megsértődni vagy kiborulni ezen.

2011. jún. 22. 09:55
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
nem is igazán tartod velük a kapcsolatot, és nem is ti hanem a szülők akarták hogy meghívjátok őket.Miért zavar az,hogy a ti esküvőtökre nem mentek el, a másikéra meg igen?Velük biztos jobb kapcsolatban vannak.
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
A főnökkel napi kapcsolatban vannak, te meg -amint az írtad is- nem is jártál náluk, tehát nem tartjátok a szoros kapcsolatot. Nem a vérrokonság adja két ember között a szorosabb köteléket. Ha te is mentél volna még látogatób egyszer-kétszer lagzi előtt, akkor szívesebben elmennek. Ez olyan "nem is tudja hol lakom, de az esküvőjére meghív, hogy gyűljön pénze/ajándéka"...
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érted, hogy a te esküvőd helyett mentek oda, a dátumokból kiderült? Ha igen, akkor sem nagy ügy, hisz Te írtad, hogy nem közeli a kapcsolat. A főnökükkel, nyilván napi kapcsolat van, nem baj, hogy nem rokon.

Ha pedig az a baj, hogy egyáltalán esküvőre elmentek, az még ekkora ügy sincs, egészségükre. Látszik, hogy szerintük sem erős a rokoni kapcsolat közöttetek.

Rendesek voltatok, h meghívtátok őket, kezdeményeztetek egy kis "erősítést", amit ők igazából elfogadtak, aztán lemondtak. Én a helyetekben, ha lesz még hasonló nagyobb szabású családi esemény, mégegyszer meghívnám őket. Pl. keresztelő, kerek évszámos szülinap.. Ha megint lemondják, akkor is csak közömbösek maradjanak, nem kell haragot tartani feleslegesen.. Nincs miért !!

2011. jún. 22. 09:58
 8/50 A kérdező kommentje:

Ha jól emlékszem "üdülni" mentek kifogásként. (soha vissza nem térő alkalom)

A főnök pedig egy kis cég vezetője, autószerelő műhellyel és 3 alkalmazottal. Szóval nem egy banki szféra, ahol a család jövője múlik.

Higgyétek el, nem befolyásolja ez a téma a mindennapjaimat (:D), az őszinte, nem rosszindulatú véleményetekre vagyok kíváncsi. :)

2011. jún. 22. 09:59
 9/50 anonim ***** válasza:
100%

"A főnök pedig egy kis cég vezetője, autószerelő műhellyel és 3 alkalmazottal. Szóval nem egy banki szféra, ahol a család jövője múlik. "

Most ezt a mondatodat nem értem! Az a baj,hogy nem hozzátok vitték az ajándékot???

2011. jún. 22. 10:02
 10/50 A kérdező kommentje:

Nem egy napon volt a 2 esküvő.

Csak mindent x főre rendeltünk az étteremben is és emiatt kellemetlen volt, hogy az esküvő előtt 3 nappal sem volt fix létszámunk. :S

Ezek a rokonok annak idején minden családi összejövetelen ott voltak (tetszik, nem tetszik: élősködni), úgyhogy igazán soron voltak már egy viszonzásra, amit megtagadtak.

Ezt csak az tudja, aki benne van/volt.

2011. jún. 22. 10:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!