Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő mizéria! Mit szólnátok egy ilyen szituhoz?
Bevallom, az egyik kérdező volt a felbujtó, amiért feltettem ezt a kérdést, náluk is hasonló volt a helyzet.
Történt, hogy tavaly lagziztunk és meghívtunk olyan rokont is (szülők kérésére, nem sok kívánságuk volt, ezt igazán megtehettük nekik), akik ugyan egy várossal odébb laknak de annyira nem szoros a kapcsolat. Férjemmel elmentünk hozzájuk a meghívóval szépen, úgy ahogy kell és (bár még sosem voltunk náluk) de próbáltunk teljesen közvetlenek lenni. Elfogadták a meghívást, majd esküvő előtt pár nappal hívták anyumat, hogy nem jön össze mert más dolguk van... Majd rá fél évre, egy közösségi oldalon látok képeket róluk egy lagziban, ahol is a férj főnökének velem egykorú lányának mennyegzőjén eszméletlenül buliznak tökre felfukszozva! (magyarul: se kutyája se macskája, köztünk meg vérrokonság van)
Én abszolút nem foglalkozom velük, megtanultam másokat elfogadni úgy, ahogy vannak de számomra maga a helyzet az, ami érthetetlen.
Mit szóltok?
én is inkább nyaralni mennék el, mint hogy egy olyan esküvőre akikkel nem is tartjuk a kapcsolatot.
És nálunk is volt ilyen eset, meghívtak minek olyan esküvőre akiknek csak a szüleit ismertük de azokkal sem tartottuk a kapcsolatot. A meghívót elfogadtuk, de azt is mondtuk, hogy nem biztos, hogy elmegyünk.És nem is mentünk el, de előtte szóltunk.
Na! Akkor neked az a bajod,hogy nem vittek pénzt az esküvődre! Akkor nem kell kertelni, ki kell mondani!
Ez szívás! Ennyi! Most rághatod magad rajta, de ez van. Nem mentek el és kész. Nyilván a főnökkel jobb a viszony,mert veletek találkoznak kb. egy évben egyszer, velük meg intenzív a kapcsolat! Ezért oda elmentek!
Őszintén! Minket is hívtak már olyanok lagziba, akikkel alig találkozunk. Nem mentünk el! Tudod miért! Ha a szülinapunkon nem tudnak felköszönteni, a pénzem se kelljen az esküvőn!
Lehet,hogy nálatok is így gondolták!
*egy várossal odébb laknak de annyira nem szoros a kapcsolat. ...(bár még sosem voltunk náluk)
Nem értem a problémádat. A főnökével napi kapcsolatban van. Eleve meg se kellett volna hívni, anyukád kedvéért sem.
Az egyetlen gáz a sztoriban az, hogy anyukádat hívták fel lemondani a dolgot, nem titeket, akik meghívták őket.
Ja, azt hiszem válaszolhatok, két éve volt lagzink, benne vagyok a témába. Mi eleve nem is hívtunk olyan rokonokat, akikkel nem, vagy alig tartjuk a kapcsolatot.
Egy hogy a barátainkkal, szeretteinkkel akartunk ünnepelni, nem boldog boldogtalannal, és az ajándékát sem fogadnám el olyannak, akivel két évente, ha beszélek.
De ez én vagyok!
Figyelj, értem a szitut, de nem értem mi a bajod.
Nem értem a bankszektor mondatod. Neki ez volt a főnöke,igenis a családja megélhetése múlik rajta,akkor is ha csak karosszérialakatos. (ha bankban dolgozna a főnöke soha nem hívná meg az esküvőjére)
oké, kicsit rázós volt, hogy pár nappal előtte mondták csak vissza,de visszamondták.
nem is egy napon volt.
Akkor mi a baJ? Az hogy életükben a lemondott esküvő után még volt pofájuk elmenni egy másikra? Ahol ráadásula barátaik voltak?
És te ezek kiakadsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!