Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő mizéria! Mit szólnátok egy ilyen szituhoz?
Bevallom, az egyik kérdező volt a felbujtó, amiért feltettem ezt a kérdést, náluk is hasonló volt a helyzet.
Történt, hogy tavaly lagziztunk és meghívtunk olyan rokont is (szülők kérésére, nem sok kívánságuk volt, ezt igazán megtehettük nekik), akik ugyan egy várossal odébb laknak de annyira nem szoros a kapcsolat. Férjemmel elmentünk hozzájuk a meghívóval szépen, úgy ahogy kell és (bár még sosem voltunk náluk) de próbáltunk teljesen közvetlenek lenni. Elfogadták a meghívást, majd esküvő előtt pár nappal hívták anyumat, hogy nem jön össze mert más dolguk van... Majd rá fél évre, egy közösségi oldalon látok képeket róluk egy lagziban, ahol is a férj főnökének velem egykorú lányának mennyegzőjén eszméletlenül buliznak tökre felfukszozva! (magyarul: se kutyája se macskája, köztünk meg vérrokonság van)
Én abszolút nem foglalkozom velük, megtanultam másokat elfogadni úgy, ahogy vannak de számomra maga a helyzet az, ami érthetetlen.
Mit szóltok?
Tényleg minden rosszindulat nélkül, de kedves kérdést feltevő!
Ha ennyire felhúzod magad egy-egy eltérő véleményen, aztán azt hangoztatod, hogy ezt nem érthetik egyesek, mégis mire vársz? Helyeslésre. Tehát nem mások véleménye érdekel, hanem "jaigen, igazad van, a fenébe is".
"•A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végig spameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!"
Az első pár szót rögzítsétek!
100%-ban helyes választ adók:
Teljesen igazatok van, dagadhat a májatok. Aztán miután belerúgtok egy másik emberbe, kielégülten, emelt fővel mehettek haza és játszhatjátok tovább a szentet, mert ti mindenben tökéletesek vagytok.
Persze az oldalt üzemeltetőket is megértem, hogy 100%-ot ad nekik, mert ezek a válaszadók éltetik az oldalt. A nagy moderálásról meg annyit, hogy emberi életeket ítélnek meg falsul és döntenek mások életszituációról, ami következményt vonhat maguk után. Lelkiismeret. Itt olyan nincs. És ha nincs, nekem sincs itt helyem, mert nekem még van lelkem.
10:25 vagyok
Kedves Kérdező!
Légyszi akkor pontozz le. Most komolyan, ez így számomra komoly fordulópont, hogy 100 SZÁZALÉKOS a válaszom...Tényleg, meghatározza az életemet. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!