Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő mizéria! Mit szólnátok egy ilyen szituhoz?
Bevallom, az egyik kérdező volt a felbujtó, amiért feltettem ezt a kérdést, náluk is hasonló volt a helyzet.
Történt, hogy tavaly lagziztunk és meghívtunk olyan rokont is (szülők kérésére, nem sok kívánságuk volt, ezt igazán megtehettük nekik), akik ugyan egy várossal odébb laknak de annyira nem szoros a kapcsolat. Férjemmel elmentünk hozzájuk a meghívóval szépen, úgy ahogy kell és (bár még sosem voltunk náluk) de próbáltunk teljesen közvetlenek lenni. Elfogadták a meghívást, majd esküvő előtt pár nappal hívták anyumat, hogy nem jön össze mert más dolguk van... Majd rá fél évre, egy közösségi oldalon látok képeket róluk egy lagziban, ahol is a férj főnökének velem egykorú lányának mennyegzőjén eszméletlenül buliznak tökre felfukszozva! (magyarul: se kutyája se macskája, köztünk meg vérrokonság van)
Én abszolút nem foglalkozom velük, megtanultam másokat elfogadni úgy, ahogy vannak de számomra maga a helyzet az, ami érthetetlen.
Mit szóltok?
Nem értelek! Azért nem moderáltál a válaszokat, mert nem sértettek semmit és senkit!
Ha jól elolvasod a szabályzatot, az nincs benne, hogy ha az én véleményemmel nem egyező válaszok születnek,akkor törölni kell őket! Azért,mert te nem bírod az igazságot, nem fogják törölni a válaszokat!
Van lelked? Akinek az esküvője ennyire a pénzről szól,annak megkérdőjelezném,hogy van-e!
"nekem még van lelkem"
De azért kérdést tettél fel itt,ahol buta parasztok írják a válaszokat és taposnak szét életeket. Wowww.
Kicsike, tudod,ha valaki hülye és ezzel tusztában van az oké. De a legnagyobb baj, ha valaki saját maga előtt is játszik. Ott már nagy baj van.
Lol, már elment feljelenteni az oldal készítőit.
Vagy bőg. Menyaszonyi ruhában.
"Ha jól emlékszem "üdülni" mentek kifogásként. (soha vissza nem térő alkalom)"
Szerintem nem is gondoltak, hogy egy tavoli rokonuknak ennyire szamit a jelenletük az esküvöjen, söt meg a lelkebe gazolnak, ha visszamondjak! Emiatt mondhattak a szüleidnek, nem direkt nektek. Gondold at az ö helyzetükböl: ha az esküvöd elött Te lettel volna hivatalos az övükere, Te gondolnad, hogy nekik olyan fontos vagy?
Vagy szerinted megis ennyire rossz-szandekuak lennenek, es direkt igy csinaltak? Ha igen, akkor meg örülj, hogy nem "rontottak el" jelenletükkel a legfontosabb napot, azzal is vigasztalhatod magad, hogy menjenek csak nyaralni a sajat penzükböl, es ne a Te penztarcadon tömjek tele magukat, tehat ugyis neked jol döntöttek.
"A főnök pedig egy kis cég vezetője, autószerelő műhellyel és 3 alkalmazottal. Szóval nem egy banki szféra, ahol a család jövője múlik." Nem lathatunk bele mindenbe, Te sem. Lehet, hogy valakinek az eleteben es penzügyi helyzeteben fontosabb a 3 fös autoszerelö mühelyben jo fizetesert dolgozni, mint maseban a banki szfera, minimalberrel? Ezt nem itelheted meg, honnan is tudhatnad?
Esküvöi szervezö oldalon allitom, hogy nem olyan ritka dolog, hogy 3 nappal elötte nem fix a letszam, de szemelyesen is erintett. Nalunk pl. többen is lemondtak az utolso napokban, de barcsak a szervezes alatt viselkedtek volna normalisan! Egyik, a legjobb baratnöm (!), aki összetartotta volna a fiatal tarsasagot, mert egyedül ö ismert minden innen-onnan baratnömet, sajnos elötte 2 nappal mondta le, mert közbejött egy külföldi munkaja. Ö ezt meg nem elte at, honnan is tudhatna, ezert megertettem (magamban is) es mi azota is nagyon joban vagyunk, es szerintem ezzel többet nyertem. Igaz, nekem tenyleg az ö viselkedese jelentette a legkisebb problemat! :)
Az oldalra valszolokkal meg ne foglalkozz, ez benne van a pakliban. Csak szürd ki a neked hasznos valaszokat.
3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!