Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ciki hogy még nem jártam és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki hogy még nem jártam és randiztam senkivel? 13/L

Figyelt kérdés

2016. márc. 28. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ugye ezt nem gondolod komolyan...10 év múlva már furcsa, de akkor se "ciki".
2016. márc. 28. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
én se,bár én csúnya vagyok xdd 15/L
2016. márc. 28. 21:30
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszotokat.

Nem azzal lenne baj hogy nem tetszem a fiuknak, csak egyik fiu se dobogtatta meg a szivem. Az osztalytarsaim meg azt nemvezik "jarasnak" hogy elmondtak egymasnak hogy tetszenek, de azon kivül egymashoz se szolnak. Ez sem járás ugye?

2016. márc. 28. 21:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem az. De akkor se értem 13 évesen minek valakinek járni, meg randizni.
2016. márc. 28. 21:36
 5/10 A kérdező kommentje:
En se csak picit talán.. mennek az osztályban ezek a "te még nem randiztál" címu dolog
2016. márc. 28. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát hülyék akik ezzel cseszegetik a másikat. Meg amit ők randinak neveznek, meg kapcsolatnak az minden csak nem az:D Szóval ne érdekeljenek, majd eljön a te időd is. (nekem 17 évesen volt először barátom, nem maradtam le én se semmiről, csak sok drámázásról meg csalódásról..na ezeket valahogy nem bánom:D)
2016. márc. 28. 21:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi 😘
2016. márc. 28. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. Én ilyenkor még palíron osztottam. Fogalmuk sincs a randiról meg a járás fogalmáról. Csak menőzni akarnak mint a suliban általában.

Nekem 16 évesen volt először barátom. Majd megérzed ha jön valaki. Ráérsz. Eljön a te időd. Ők csak bohóckodnak hidd el. 22/l

2016. márc. 28. 22:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy irtok.
2016. márc. 28. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ciki, ne foglalkozz ezzel,ha készen állsz rá akkor járj valakivel és ne divatból.
2016. ápr. 8. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!