Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El menjek vele randizni csak azért mert még nem randiztam senkivel?
Le írom a szituációt: van egy fiú aki még régebben szerelmes volt belém de akkor még elutasítottam. Elköltöztem külföldre és azóta nem is beszéltünk. Mostanában elkezdtem vele chatelni... azért mert az lett volna vele a célom hogy amikor haza megyek nyáron elhívjon randira :D
Amikor mindíg beszéltünk akkor mindíg szűkszavú volt.( azt hittem hogy nem érdeklem) Meg mindíg én írtam rá és aztán meg abba hagytam az irogatást. Pár hét elmúltával most rám írt nagy meglepetésemre és arra kért hogy járunk e!!! Felvázoltam neki a szituációt hogy tisztában legyen vele hogy egy évbe úgy 2 x megyek haza. De őt nem zavarja. Most akkor mondjak igent??
Ő is gondolhatja hogy csak kb. 1-2 alkalomkor tudnánk talákozni a nyáron. De elmondom az úgy mond igazságot. Még soha sem volt barátom és még soha sem csókolóztam és nagyon ki szertném ezeket próbálni. Vissza húzódó tipus vagyok. Az a fiú is nem nagyon jön be bár ha megismerném akkor talán megszeretném. Most az egyszer kitudnám mondani hogy egyszer élünk!! ( 15/L)
Ja és elég szépnek mondanám magam :))
Csak azt nem tudom hogy megéri e ez az egész mert én mindíg jó kislány voltam és hogy most be hazudni hogy barátnő... Mert én aztán tuti hogy nem mondom el anyának :D
Felnőttek között sem egy életbiztosítás, úgy ismerkedni valakivel, hogy az egyik itt másik ott lakik.
Ezt csak azért mondom, mert valószínű most jön nála a tipikus megbolondulás határa, amikor kell neki valaki...
Járni ne járjatok semmiképp ezt tudom mondani, mert ha megkedvelitek egymást nagyon rossz lesz egyedül lenni.
A csók pl belefér, de akkor meg azt hinné komolyabb a dolog
21F
Én nem ajánlom azt, amit a #3 ír, hiszen a srác egyértelműen szerelmes beléd (ha régen az volt, és most járni akar veled, akkor hidd el, még mindig az). Nem érzed undorítónak, hogy kihasználnád? Hiszen ő szeret téged, végre boldog, hogy harmadszorra már nem utasítod őt el - azt gondolja, akkor biztosan viszonzod az érzéseit.
Arra meg inkább nem reagálok, hogy pasizni akarsz, de ahhoz nem vagy elég nagy lány, hogy felelősséget vállalj érte, és inkább titkolnád anyukád előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!