Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Régóta nem randiztam senkivel,...

Régóta nem randiztam senkivel, hogyan viselkedjek az első randin?

Figyelt kérdés
Kb. három éve nem ismerkedtem meg senkivel úgy igazán. Persze volt, hogy buliban összekavarodtam valakivel, vagy feltűnt egy régi ismerős, aztán nem volt soha folyt. köv. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy egy szórakozóhelyen találkoztam egy sráccal, aki leszólított, leültünk, beszélgettünk, de nem sokáig, mert barátnőm, már nagyon haza akart menni. De a srác elkérte a számomat, és másnap meg is beszéltünk egy randit, holnapra. És én most olyan lázban égek, mint kb. 14 éves koromban anno, mikor az első barátom elhívott randizni. És azt sem tudom, h mit mondjak, mit csináljak, mire tereljem a témát. Teljesen kijöttem a gyakorlatból. Nem sok mindent tudok eddig a srácról, de az szimpatikus volt benne, hogy nem az a tipikus bunkó pesti, aki 3 perc után arra játszik, h hogyan kellene bejutni a bugyidba, hanem úgí tényleg ismerkedni akar. Az a baj, hogy korábban a pasiaimmal úgy jöttem össze, hogy az ismerettségi körömből, mindjárt volt vmi közös témánk. A másik problémám az, hogy sütizni hívott el,és lecsekkoltam a helyet, hát nem olcsó. És szerintem nincs azzal semmi baj, ha legalább az első néhány randin a fiú fizet, ha olyan helyre megyünk, viszont én nem szeretem, ha valaki túl sokat költ rám, pláne, meg ha nem is ismer még szinte. felajánlanám, hogy fizessük felesbe, de most nem úgy állok anyagilag, hogy ezer forintokat kifizessek egy két muffinért. De ő találta ki, hogy olyan helyre visz, ahol finom sütik vanak, akkor csak tisztában van az árakkal. Most ugye feleslegesen stresszelek az egészen annyit? Valaki nyugtasson meg, vagy adjon egy-két jóó tanácsot. Jó benyomást akarok kelteni.

2013. jún. 29. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
ezt most mind végig kéne olvasni??
2013. jún. 29. 19:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy 22/L. A srác 27.
2013. jún. 29. 19:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi, ha arázok, szófosásom van.
2013. jún. 29. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ilyen szófosásod a randin is.
2013. jún. 29. 19:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne görcsölj rá :)

Pont azért találkoztok,hogy jobban megismerjétek egymást.

Felajánlhatod,de szerintem ő akar majd fizetni.

Sok sikert :)

2013. jún. 29. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Hát akkor csak leltek valami közös témát pl:cukrászsütemények ár-érták aránya
2013. jún. 29. 19:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Jajj, utóbbi kommentelő, ne hidd, h akkora sóher vagyok. Csak hülyén érzem magam, ha valaki kicsit többet költ rám a kelleténél, anélkül, h ismerne.
2013. jún. 29. 19:54
 8/10 A kérdező kommentje:
De igazából nem is az anyagi része érdekel, hanem h mit gondol majd rólam. tudom, felesleges ezen filózni, mert holnap kiderül, de jól esne egy-két nyugtató szó, és ha van esetleg valami tuti tippetek, h mi az amit ne tegyek, ne mondjak.
2013. jún. 29. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Szörnyű hogy felnőtt emberek még randizni sem tudnak! Fizetni meg felesben kell. Első randin is, és miután összejöttek is, pont úgy mint mikor egy pár együtt él és közösen teremtenek meg mindent.

Annál nincs is szörnyűbb mikor a csaj elvárja hogy a pasi fizessen, aztán meg a pasi vár el mást cserébe ugyebár. Mert ilyenkor egy csak egy nagy K.

2013. jún. 29. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy izgulsz, de majd rájössz, hogy felesleges! Az első néhány perc lehet, hogy kínos lesz, hirtelen nem tudjátok, hogy kezdjétek, de legyél laza, mintha barátokkal lennél. Arra gondolj,hogy nem ismered, tehát bármit kérdezhetsz tőle, és te is bármit mondhatsz magadról. Csak ere gondolj! :)

A fizetést illetően, mivel ő hívott el, ildomos neki fizetnie, de amikor fizetésre kerül sor, Te is ajánld fel, hogy a sajátod kifizeted. Majd mesélj! :)

2013. jún. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!