Hogy öltözzek fel első találkozásunkkor? Hogy viselkedjek vele? Hogyha nem akar ő, kezdeményezzek én?
Figyelt kérdés
Nem rég ismertem meg egy fiút,kb. egy hónap után most találkozunk először. A fiú rocker,én is az vagyok,de nem tudom,hogy az az öltözet amire én gondoltam tetszene-e neki. (tudom,hogy nem a külső számit,csak kiváncsi vagyok a véleményekre) Ti mit tudtok elképzelni egy rocker lányon május közepén,ha annyira nincs meleg,de jó idő van kint? A fiú tetszik nekem nagyon és szeretném,hogyha jó benyomást keltenék nála első alkalommal is,főleg,hogy említette,hogy kicsit félénk első találkozáskor.#fiú #viselkedés #öltözködés #első találkozás #rocker #visszahuzódottság #rocker lány öltözete #májusi öltözet
2013. máj. 17. 21:35
1/1 anonim válasza:
Ha megfogadsz tanácsokat, akkor nem önmagad leszel, ami később gond lehet.
Ne akarj másnak látszani, mint aki vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!