Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan viselkedjek első...

Hogyan viselkedjek első sexuális kapcsolat alatt?

Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyok egy velem egy idős fiúval. Nagyon szeretem őt. Bizonyitani szeretnék neki, és azt szeretnem, hogy ez a kapcsolat megerősődjön. Nagyon kivánjuk egymást, de még nem volt alkalom sexre. Még szűz vagyok, és kissé félek. A fiúnak ez lenne a második alkalom, tehát van már kis tapasztalata. Volt már petting, ujjazás, csak sex nem. Hogyan viselkedjek? Hogyan élvezhetem az együttlétet? 16/L

2013. jan. 3. 22:27
 1/2 anonim válasza:
Próbálj meg nem rágörcsölni;)és ne tegyél úgy mint egy fadarab te is csináld:) ha nem idegeskedsz akkor valószínüleg nem fog fájni vagy csak egy kicsit ez egyéni:)
2013. jan. 3. 22:32
 2/2 anonim ***** válasza:

legyél laza :)

tulajdonképen erre semmi szabály nincsen.

csináld azt ami neked jó érzés, hagyd hogy vigyen az ösztönöd...:D

csípődet mozgasd finoman, stb stb csukd be a szemed, és élvezd hogy kényeztetnek, hiszen ez csak rólatok szól :)

2013. jan. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!