Hogyan viselkedjek első sexuális kapcsolat alatt?
Figyelt kérdés
Fél éve együtt vagyok egy velem egy idős fiúval. Nagyon szeretem őt. Bizonyitani szeretnék neki, és azt szeretnem, hogy ez a kapcsolat megerősődjön. Nagyon kivánjuk egymást, de még nem volt alkalom sexre. Még szűz vagyok, és kissé félek. A fiúnak ez lenne a második alkalom, tehát van már kis tapasztalata. Volt már petting, ujjazás, csak sex nem. Hogyan viselkedjek? Hogyan élvezhetem az együttlétet? 16/L2013. jan. 3. 22:27
1/2 anonim válasza:
Próbálj meg nem rágörcsölni;)és ne tegyél úgy mint egy fadarab te is csináld:) ha nem idegeskedsz akkor valószínüleg nem fog fájni vagy csak egy kicsit ez egyéni:)
2/2 anonim válasza:
legyél laza :)
tulajdonképen erre semmi szabály nincsen.
csináld azt ami neked jó érzés, hagyd hogy vigyen az ösztönöd...:D
csípődet mozgasd finoman, stb stb csukd be a szemed, és élvezd hogy kényeztetnek, hiszen ez csak rólatok szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!