Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van esélyem valaha is barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem valaha is barátnőt találni ilyen külsővel?

Figyelt kérdés

Sajnos az önbizalmam kevés, szinte semmi. 19 éves leszek és még nem volt soha semmilyen dolgom lánnyal. Kicsit aggaszt már a dolog, jó lenne már egy kapcsolat. Tudom hogy nem nézek ki jól, így már letettem mindenről. Nem nagyon járok sehova se, és elég távolság tartó vagyok az emberekkel. De most ha a belsőket eltekintjük, külső alapján mit gondoltok, valóban csúnya vagyok? jöhet hideg-meleg én már megszoktam.

[link]

[link]

2016. márc. 16. 21:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha a szemproblémákról is írunk, így ő is tisztában lesz dolgokkal, ha még nem tud ilyeneket. Szerintem ez segítség neki is.

Lézereszem műtét csak akkor lehetséges, ha már a szeme fix dioptriára bevált. Ha folyamatosan változik akkor nem lehetséges. Pupillatágítással meg tudják mondani.

Amúgy a lányok többségét zavarja a szemüveg a férfin. Sokan mondják, hogy a szemüveg is öltöztet, de tapasztalatból mondom, hogy nem. Én szemüveges voltam jó ideig és mindig elküldtek, pedig szemüveg nélkül jól néztem ki. :) Kontaktlencsére váltottam és a szemüveget csak itthon hordom a pihentetés szempontból heti 1 nap, vagy ha nem megyek sehova. És azóta minden könnyebb, nem néznek le. Szóval. Szemüvegtől ha lehet mindenképpen jobb meg szabadulni, vagy legalábbis normális keretet választani ami az arcodhoz stimmel.

2016. márc. 18. 15:51
 22/23 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben hátrány a szemüveg.

Van egy olyan fiu ismerosom, aki tiszta aranyos szemuvegben. Anélkül is nagyon jol nez ki, de szemuvegben is. De neked ez a keret tenyleg nem all a legjobban 😁

2016. márc. 20. 16:53
 23/23 A kérdező kommentje:
a keretet nem divatból választottam, nekem mindegy volt milyen lesz, a divat egyáltalán nem érdekel. ezen is próbálkozom változtatni, hogy kicsit adjak magamra a külsőmre. egyébként szemüveg nélkül nem látok már abszolút csak foltokat. kontaktlencse megfontolandó de egy bizonyos dolog miatt félek, hogy nem lenne jó.
2016. márc. 20. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!