Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam? Találok így valaha barátnőt?
Küldhetsz képet privátba.:)
Menj el bulizni,vagy facebookon ismerkedni,vagy kocsmázni,ott vannak a korodbeli csajok.:)Csak bátran!
Fel ne add, az érdekel és kész, ezért ne változz meg, szerintem később csak megbánnád. Valószínűleg, nehezebben fogsz barátnőt találni, de fogsz. Ismerek sok hozzád hasonlót, akik ugyanolyan önbizalom hiányosak, mint te mégis találtak egy-egy párt maguknak, meg amúgy is sokkal több ilyen ember él a földön,mint gondolnád, csak az ilyeneket még te sem veszed észre, hiszen ők nem olyan feltűnőek... és mégis a nagyobbik része megházasodik!
A szülővárosom egy olyan falu, ahonnan sok fiú megy (ilyesmi tervekkel, mint a tieid) agráregyetemre vagy simán okj-s képzésre nagyobb városokba tanulni (persze később hazaszeretnének jönni) és ahogy én látom, köztük is sok a ("sikeres") szoknyavadász... Ha egy lány nem csak az "egyéjszakásakban" gondolkodik, úgyis elfogad. Meg talán egy plázacicával se fogsz összeházasodni, de nem hiszem, hogy az annyira nagy gond:D Lényeg a lényeg, szerintem vészesebbnek gondolod a helyzeted, mitn amilyen valójában:) Ne aggódj, találj vlmi örömforrást ebben az elb * szott világban, légy nyitott és minden rendben lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!