Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha az ember,21 éves koráig...

Ha az ember,21 éves koráig szűz maradt (későn érés), akkor már ne is reménykedjen abban, hogy valaha "kiélheti" magát és tegye össze a kezét ha barátnőt talál?

Figyelt kérdés
A "kiélést" szó alatt nem arra gondolok, hogy minden hétvégén más nőt karóba húzni, hanem max egyszer kétszer, hogy legyen kis tapasztalat. Ha valaki nem kezdi el időben akko kész lemarad róla vagy ezt akármikor el lehet kezdeni (akár fizetőssel is:) )

#szex #jeti #Nyan #epresparadicsom
2012. szept. 12. 23:02
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kis reklám:
2012. szept. 12. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
simán kiélheti magát idősebben is, a barátnőnek pedig mindig örülni kell
2012. szept. 12. 23:03
 3/14 anonim ***** válasza:

Sztem vállalj cölibátust és menj el Ferencesnek!

Jó ég!

Már miért ne kezdhetnéd el amikor akarod? Mindig van rá lehetőség csak keresni kell! Pl. Most ne a monitor előtt növeszd a segged, hanem menj el egy szórakozóhelyre vagy tudom is én!

Fizetőshöz meg ne menj el, mert a végén még elkaphat tőled valamit!

2012. szept. 12. 23:06
 4/14 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:
Bocsi, de nagyon hülyén gondolkodsz. Szórakozni akármikor akárhol találsz lányt. Nem olyan nagy dolog, minőség fontosabb. ;)
2012. szept. 12. 23:07
 5/14 A kérdező kommentje:
hát jah, csak van itt egy kis gátlásosság (tényleg kicsi:D ), "fiatal" koromban agyilag nem voltam érett, de pontoan tudtam mi maradt ki az életemből és ezek a gondolatok valahogy még most is itt vannak:)
2012. szept. 12. 23:09
 6/14 A kérdező kommentje:

Meg ugyebár valahol el lehet kezdeni, de ilyen állapotba inkább kinél lehet elkezdeni, sajnos az én gondolatmenetem tényleg szar, úgy vagyok vele, hogy túl sok a "gyökér" nő és nem tudom (tapasztalat hiánya), hogy megéri e "átmenni" rajtuk a normálisért, így kb alapból a "leszarm" érzés van jelen mindig a "minden nő k*rva míg nem bizonyít" elven.

Természetesen elismrem, hogy léteznek "szeretere méltó" lányok, de a másik fél többségben van :(

2012. szept. 12. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Annak az esélye, hogy megtalálod az "igazit", nem nő exponenciálisan együtt az életkoroddal. Rohadtul mákos faszinak kéne lenned ahhoz, hogy 21 évesen belefuss abba a csajba, akivel van értelme leélned vagy 20-30 évet ÉS ha ez bekövetkezik, nemigen lesz igényed "kiélni" magad.

Addig meg, ha nem görcsölsz rá a dologra, úgyis magától alakul, hogy különböző csajokban keresed azt a mágikus pluszt és közben egyéb területeken is kiismeritek egymást...

És utolsó sorban hiszed vagy sem, de nem a 16-21 éves korosztályból kerül ki az egyéjszakás kapcsolatok résztvevőinek zöme.

2012. szept. 12. 23:19
 8/14 A kérdező kommentje:
értem :)
2012. szept. 12. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Egypár csajt meghúzhatsz még az évek során, ha összeszeded magad, ne aggódj, de szinte biztos, hogy soha nem te leszel az, aki végigmegy az egyetem (munkahely, baráti társaság stb.) összes jó csaján.
2012. szept. 12. 23:45
 10/14 A kérdező kommentje:

23:06 sajnos utálok bulizni (max részegen)

utolsó sajnos ezzel tisztában vagyok, sajnos pár dolog hiányzik belőlem ami ellenállhatatlanná tesz, de ez van emiatt nem bánkódom, csak az utcán olyan szar nézni a so jó nőt, azt egy "normális" ember csak a töredéküket "ismerheti" meg

2012. szept. 12. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!