Ha az ember,21 éves koráig szűz maradt (későn érés), akkor már ne is reménykedjen abban, hogy valaha "kiélheti" magát és tegye össze a kezét ha barátnőt talál?
Sztem vállalj cölibátust és menj el Ferencesnek!
Jó ég!
Már miért ne kezdhetnéd el amikor akarod? Mindig van rá lehetőség csak keresni kell! Pl. Most ne a monitor előtt növeszd a segged, hanem menj el egy szórakozóhelyre vagy tudom is én!
Fizetőshöz meg ne menj el, mert a végén még elkaphat tőled valamit!
Meg ugyebár valahol el lehet kezdeni, de ilyen állapotba inkább kinél lehet elkezdeni, sajnos az én gondolatmenetem tényleg szar, úgy vagyok vele, hogy túl sok a "gyökér" nő és nem tudom (tapasztalat hiánya), hogy megéri e "átmenni" rajtuk a normálisért, így kb alapból a "leszarm" érzés van jelen mindig a "minden nő k*rva míg nem bizonyít" elven.
Természetesen elismrem, hogy léteznek "szeretere méltó" lányok, de a másik fél többségben van :(
Annak az esélye, hogy megtalálod az "igazit", nem nő exponenciálisan együtt az életkoroddal. Rohadtul mákos faszinak kéne lenned ahhoz, hogy 21 évesen belefuss abba a csajba, akivel van értelme leélned vagy 20-30 évet ÉS ha ez bekövetkezik, nemigen lesz igényed "kiélni" magad.
Addig meg, ha nem görcsölsz rá a dologra, úgyis magától alakul, hogy különböző csajokban keresed azt a mágikus pluszt és közben egyéb területeken is kiismeritek egymást...
És utolsó sorban hiszed vagy sem, de nem a 16-21 éves korosztályból kerül ki az egyéjszakás kapcsolatok résztvevőinek zöme.
23:06 sajnos utálok bulizni (max részegen)
utolsó sajnos ezzel tisztában vagyok, sajnos pár dolog hiányzik belőlem ami ellenállhatatlanná tesz, de ez van emiatt nem bánkódom, csak az utcán olyan szar nézni a so jó nőt, azt egy "normális" ember csak a töredéküket "ismerheti" meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!