Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha az ember,21 éves koráig...

Ha az ember,21 éves koráig szűz maradt (későn érés), akkor már ne is reménykedjen abban, hogy valaha "kiélheti" magát és tegye össze a kezét ha barátnőt talál?

Figyelt kérdés
A "kiélést" szó alatt nem arra gondolok, hogy minden hétvégén más nőt karóba húzni, hanem max egyszer kétszer, hogy legyen kis tapasztalat. Ha valaki nem kezdi el időben akko kész lemarad róla vagy ezt akármikor el lehet kezdeni (akár fizetőssel is:) )

#szex #jeti #Nyan #epresparadicsom
2012. szept. 12. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, én elég rendesen kiéltem magam a huszas éveim elején. Szexpartnert azt mindig lehet találni, akár neten is, ha valaki türelmes, és nem két perc alatt akar összeszedni valakit.

De ez mind dögunalmas lenne most már. A pasik is mind különböznek és egyik se tökéletes pont emiatt, mert egyikben sincs meg az összes jó tulajdonság amire igényt tartottam.

Ma már annyira infantilisnek látom az akkori önmagam. A monogám házasság és a szerelem adhatja meg a boldogságt. A vágyak meg tönkretettek, ameddig hagytam.

2012. szept. 13. 00:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, lehet hogy pont a munkahelyeden fogod megtalálni azt akivel jól ki fogtok jönni, de lehet hogy az5. munkahelyeden. Sose tudni mit hoz a jövő!
2012. szept. 13. 11:02
 13/14 anonim válasza:
Bocsi, de nekem már a kérdés is furcsa, ha vki későn veszti el a szüzességét az feltétlenül későn érő? Azért mert vki 16 évesen már nem életet él, még egyáltalán nem biztos, h érett rá, a szó nemes értelmében. Jobbra-balra kuffantáshoz, agy és szív nélkül nem sok érettség kell sztem.
2012. szept. 13. 15:40
 14/14 anonim ***** válasza:

15:40

Pontosan. Ezért vagyunk már 7 milliárdan..

2012. szept. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!