Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem valaha is barátnőt találni ilyen külsővel?
Sajnos az önbizalmam kevés, szinte semmi. 19 éves leszek és még nem volt soha semmilyen dolgom lánnyal. Kicsit aggaszt már a dolog, jó lenne már egy kapcsolat. Tudom hogy nem nézek ki jól, így már letettem mindenről. Nem nagyon járok sehova se, és elég távolság tartó vagyok az emberekkel. De most ha a belsőket eltekintjük, külső alapján mit gondoltok, valóban csúnya vagyok? jöhet hideg-meleg én már megszoktam.
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem sem reménytelen sőt! :) Lehetne több magabiztosságod ;) az jön be a lányoknak ha egy fiú biztos magában és tudja mit akar ;)
16/L
A dioptria a fókusztávolság reciproka. A lencse korrigálása annak törőerejétől függ, vagyis minél nagyobb a törőerő, annál nagyobb látáshibát javít ki. A fény először a szaruhártyán áthalad, ezután a lencse elülső, majd hátsó felszínén törik meg. Tehát szerintem ebből következik, hogy a lencse vastagsága mérvadó. Én így úgy gondolom, hogy bele kellene férnie egy kisebb keretbe. Akkor nem férne bele, ha a felület számítana és minél nagyobb felület korrigálna minél nagyobb látáshibát. A törőerő viszont szerintem inkább a vastagsággal van összefüggésben. Elvileg ezért lehetne kisebb szemüveged. Persze én nem vagyok szemorvos vagy optikai zseni csak tippelgetek. De a józan ész is ezt mutatná. Ha nem akkor, bocs, hülye vagyok.
Te inkább azért választottál ilyet, mert ez a divat, csak ugye nem mindenkinek áll jól, de erre rájöttél te is. Nem mondom, hogy rosszul áll végképp, de való igaz, hogy a szemüveg nem előny a csajozás terén. Ha jól áll, akkor oké, de valljuk be a legtöbb ember jobban fest szemüveg nélkül. Kontaktlencsét viszont lehet csináltatni, ha tényleg zavar. Bár az nem lehet rajtad mindig, néha szemüveg kell helyette, mert fárasztja a szemet. És ha nem hordod a szemüveget, attól nem romlik a szem, a lényeg, hogy ne legyen erőltetve. És ha tényleg kell, akkor felveszed. Viszont ha tényleg rossz, akkor hordd.
Nem biztos, hogy hatalmas az a dioptria, elvégre nem írta le. De ha már a falra mászol tőle és nagyon nagyon rossz, akkor van lézeres szemműtét. Szerintem jobb bevállalni, mint -10 dioptriás szemüveget hordani. Engem személy szerint nagyon zavarna, ha már nem látnék rendesen szemüveg nélkül. Na jól elkanyarodtunk egyébként.
A csajozós részre rátérve azt mondanám, hogy teljesen normálisan nézel ki, nem vagy csúnya vagy ilyesmi. Simán lesz esélyed a lányoknál/nőknél. Nem is nézel ki 19 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!