Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Megajándékozzam a barátom öccsét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megajándékozzam a barátom öccsét?

Figyelt kérdés

Még egy hónapja se vagyunk együtt a barátommal, de már sokszor voltam náluk, és ismerem a családját.

Hétvégén lesz az öccse szülinapja, és elmennek egy étterembe ünnepelni, és meghívtak engem is. Szerintetek adjak a fiúnak ajándékot, vagy nem olyan fontos? Nyilván nem azért hívtak meg, csak lehet illendő lenne. Ha igen, akkor mit?

2016. febr. 23. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, adhatsz... De nem kell valami nagy dolgot. Csak valami csokit, vagy valami tényleg nagyon apróságot, hiszen nem vele jársz, szóval nem kell nagyban gondolkodnod. 17/f
2016. febr. 23. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
persze, ha meghívtak, akkor vinni kell valamit. hogy néz ki, odaállítasz üres kézzel egy szülinapi partyra és ők meg ingyen megetetnek, itatnak XD nálunk akkor is szokás vinni egy üveg bort vagy egy bonbont; ha csak szimplán látogatóba megyünk
2016. febr. 23. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
igen igazat adok az előttem lévőknek mind két szemléletből de én is kiemelném hogy valamit vegyél neki de 1000 Ft fölé semmiképp nem érdemes vinni a dolgot veszel két nagy tábla csokit vagy 2 eurot steamen azt cso :D
2016. febr. 23. 16:13
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok és 3-as xDDD ez feldobta a napom :DDD 2 eurót steamen :D Végülis lassan kijön az a Primal
2016. febr. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!