Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 14/l van egy alakuloban lévő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14/l van egy alakuloban lévő barátom, de mindig leráz ha én hivom le, de ha ő hív akkor besertődik ha nemmegyek meg ilyenek. De nemakarok vele összeveszni mit tegyek?

Figyelt kérdés
minden nap beszélünk messengeren de élőben olyan félénkebbnek tűnik vagynemtudom mittegyek hogy igazi parkapcsolatot tudjak vele teremteni?:)

2015. nov. 20. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Fú én nagyon utálom az ilyen személyiségű embereket. Sztem beszéld meg vele, kérdezd meg, h miért csinálja ezt. Ha nem mond semmi értelmeset én helyedbe hagynám a p*csába.

Ő gondolom ilyen fajta, hogy ha neki van kedve találkozni ugorjál, ha meg te kérdezed leszarja mert csak akkor van kedve ha neki olyan kedve van.

Ha annyira tetszik, akkor mondom csak annyit tudnék tanácsolni, hogy beszéld meg vele.

2015. nov. 20. 20:04
 2/3 NeymarjrLau ***** válasza:
Egyetértek az 1.válaszolóval. Az aki facebookon hű de jó fej, de élőben semmi, azt hagyni kell.
2015. nov. 21. 13:58
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat:)
2015. nov. 22. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!