Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz barátom végre?
Figyelt kérdés
Nem akarom siettetni,de mostmár zavar hogy még nekem nem is volt és nincs is barátom ,körülöttem kb.szinte mindenkinek van már..és még nem csókolóztam ..szerintetek gáz?
15/L
2015. dec. 27. 22:49
1/10 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen kérdést találsz. Nem, nem gáz. Majd eljön egyszer egy rendes srác, csak várd ki türelemmel. Addig ne változtass, legyél önmagad. Segíteni fog! :)
2/10 anonim válasza:
nem gáz, az a gáz, hogy azt hiszed, hogy ez 15 évesen gáz...
én is 15 éves vagyok és ugyanebben a cipőben járok, mint te, azzal a különbséggel, hogy én ezt nem tartom gáznak.
3/10 anonim válasza:
16f én se so no para :DDD dumálunk? :"D
5/10 anonim válasza:
igen el fog majd jönni egy srác de 1 a 10-hez hogy rendes lesz, de úgy is úgy érzed majd hogy elsőnek milyen jó lesz
minden csaj így kezdi, egy olyan sráccal akinek van önbizalma megtenni mivel a kezdő lányok így jönnek bele
6/10 anonim válasza:
Bocsi,veletlenul kuldtem el. Szoval akkor,ha befejezed az aggodast emiatt,es nem foglalkozol a temaval. Amig ezen kattogsz,tuti,hogy el fog kerulni a szerelem. Tapasztalat.
8/10 anonim válasza:
17/L vagyok, szinten nem volt még barátom. :) En azt mondom ne érezd emiatt kellemetlenül magad, ettől nem leszel kevesebb. Sőt, inkabb örülj neki. Egy olyan kapcsolatba meg végképp értelmetlen belemenni, ami csak amiatt van, hogy elmondhassa magáról az illeto, hogy "van barátom/barátnőm. :) Szoval legyél türelmes, ha jon az igazi azt tudni fogod. Arról nem is beszélve, higy a,legtobb korunkbeli srác tök éretlen egy normalis kapcsolatra. Én egyszer voltam szeelmes, majdnem ossze is jottem azzal a sráccal (19 eves) de sajnos aztán tobb okból nem jott össze. Szoval türelem, majd tudni fogod, ha itt az ideje. ;)
10/10 anonim válasza:
Dehogy gáz, valakinél + pont, hogy nem ajtókopogtató vagy.
Nekem sem volt még senkim, már jó lenne egy lány, de hát várok :D
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!