Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a véleményetek ha a pasi szokta rágni a körmeit?
Ez ugye ilyen pótcselekvés de valaki nem tud leszokni róla.
Mikor randin pl látjátok a rágott körmeit,vagy pl ha előttetek rágja a körmét néha.(persze csak nagyon ritkán előttetek)
Ti ezt mennyire tűritek?
Ez lehet kizáró ok?
Nekem lehet, hogy kizáró ok lenne. Elképzeltem, hogy hogyan nézhetnek ki a körmei. Brrrrr
Meg ez nem normális. Lehet ellene tenni. Vannak olyan lakkok, amit direkt erre találtak ki.
Nagyon-nagyon érdekelnie kéne annak a pasinak, hogy ez ne legyen számomra kiábrándító.
Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái. De azért az teljesen más, amikor egy adottságról van szó, vagy egy ilyen dologról, amit valaki direkt csinál.
Nem kizáró ok.
De van, aki úgy le tudja rágni, hogy nem mondod meg róla, hogy nem ollóval van lenyírva :D
Melyik pasi rágja?
Nem mindegy,hogy Beckham rágja,vagy Benkő :D
Egyébként zavaró,csúnya a köröm,meg illetlenség is.
Nem kizáró. Ismerek olyat akinek úgy néz ki a körme mintha tövig vágta volna, pedig tudom róla, hogy szokta rágni, ha ideges.
Azért ne randin csinálja, az még csak-csak hogy előttem ha nincs ott más.
Ha már pótcselekvés még mindig jobb ez, mintha dohányozna :)
Én is rágtam a körmeim, már leszoktam, de még most is nagyon csúnyák sajnos:S Természetesen nem zavarna, ha rágná a körmeit, nagyon jól tudom, milyen nehéz leszokni (pláne ha egész kiskorától kezdve rágja, mint ahogy én is...)
És tényleg, inkább ez, mint a cigizés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!