Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi a véleményetek ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek ha a pasi szokta rágni a körmeit?

Figyelt kérdés

Ez ugye ilyen pótcselekvés de valaki nem tud leszokni róla.

Mikor randin pl látjátok a rágott körmeit,vagy pl ha előttetek rágja a körmét néha.(persze csak nagyon ritkán előttetek)

Ti ezt mennyire tűritek?

Ez lehet kizáró ok?

2016. febr. 3. 12:37
 1/10 anonim válasza:
A jelenlegi páromnak az egész tenyere hámlik a munkálya miatt és le szokta rágni. Kizáró ok nem lehet, de a rá szolással semmi baj nem lehet. Egy idő után, majd be fog neki rögzülni, hogy nem kéne rágni.
2016. febr. 3. 12:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem lehet, hogy kizáró ok lenne. Elképzeltem, hogy hogyan nézhetnek ki a körmei. Brrrrr

Meg ez nem normális. Lehet ellene tenni. Vannak olyan lakkok, amit direkt erre találtak ki.

Nagyon-nagyon érdekelnie kéne annak a pasinak, hogy ez ne legyen számomra kiábrándító.

Mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái. De azért az teljesen más, amikor egy adottságról van szó, vagy egy ilyen dologról, amit valaki direkt csinál.

2016. febr. 3. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem kizáró ok.

De van, aki úgy le tudja rágni, hogy nem mondod meg róla, hogy nem ollóval van lenyírva :D

2016. febr. 3. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Melyik pasi rágja?

Nem mindegy,hogy Beckham rágja,vagy Benkő :D

Egyébként zavaró,csúnya a köröm,meg illetlenség is.

2016. febr. 3. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kizáró ok...ez nem jelent semmit. Mindenkinek van valami pótcselekvése/ rossz szokása. :)
2016. febr. 3. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem kizáró. Ismerek olyat akinek úgy néz ki a körme mintha tövig vágta volna, pedig tudom róla, hogy szokta rágni, ha ideges.

Azért ne randin csinálja, az még csak-csak hogy előttem ha nincs ott más.

Ha már pótcselekvés még mindig jobb ez, mintha dohányozna :)

2016. febr. 3. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
anyira kocka vok h nincs időm lerágni xD
2016. febr. 3. 14:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne probléma, teljesen megértem a helyzetét, mert én is rágom. Nagyon rossz dolog, de valahogy mindig visszaesek...
2016. febr. 3. 14:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Korod? Lehet majd kinovod
2016. febr. 4. 04:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is rágtam a körmeim, már leszoktam, de még most is nagyon csúnyák sajnos:S Természetesen nem zavarna, ha rágná a körmeit, nagyon jól tudom, milyen nehéz leszokni (pláne ha egész kiskorától kezdve rágja, mint ahogy én is...)

És tényleg, inkább ez, mint a cigizés:)

2016. febr. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!